Disk I/O error
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- lamicka
- Nováček

-
Disk I/O error
snazim se instalovat windows. CD-rom bezi v pohode, disketovka taky, v BIOSu je vse taky ok (advanced BIOS features).
Kdyz spustim PC, dam cd, zacne bootovat, ale pak napise DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER (cd je vyzkousenou na druhym PC a tam facha v pohode.)
tak sem si udelal boot disketu v XP a snazil se nejdriv nabootovat z diskety, ale to mi zase pise DISK I/O ERROR, replace the disk and then press any key. Floppy disk je ok(zkousel sem to i na jinym) disketa je taky ok..
Mate nejaky napady?
Kdyz spustim PC, dam cd, zacne bootovat, ale pak napise DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER (cd je vyzkousenou na druhym PC a tam facha v pohode.)
tak sem si udelal boot disketu v XP a snazil se nejdriv nabootovat z diskety, ale to mi zase pise DISK I/O ERROR, replace the disk and then press any key. Floppy disk je ok(zkousel sem to i na jinym) disketa je taky ok..
Mate nejaky napady?
- kotas
- Středně pokročilý

Jo, nastav si bootovani jako prvni s CD/DVD mechaniky a bude vse OK..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- lamicka
- Nováček

-
- Dony
- Středně pokročilý

- lamicka
- Nováček

-
tak nakonec sem zjistil, ze bylo nejak vadnz cd.. ale mam jinej problem. Dneska rano sem se nastval, protoze moje wokna chtely porad stahovat aktualizace. Tak sem to nechal stahnout aby mi daly zase chvili pokoj, ale tedka mi pri zapnuti a nabehnuti win XP napisou, ze nemam originalni kopii XP... vim, ze se tu tyhle veci neresi, ale JE TO BLBOST!!!!!!!!! Ja legalni wokna mam sakra(už na nich jedu 2 roky), tak co to je zase za veci?? Uz me ty windowsy zacinaj posledni dobou pekne s*át. Asi těžko půjde odstranit ta aktualizace, která mi tohle způsobila.. nemáte někdo nějakou radu? A nevíte která služba je na stahování aktualizací, chtěl bych jí vypnout.
- Shit
- Odborník PCT

- lamicka
- Nováček

-
- kotas
- Středně pokročilý

Asi mas poue OEm ketra se vaze na jiny HW..lamicka píše:no asi mám... kdyz si neco koupis, zaplatis, tak to je podle mě v pořádku---
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Myslím si o tom svý...lamicka píše:no asi mám... kdyz si neco koupis, zaplatis, tak to je podle mě v pořádku---
K věci:
Napiš si popis sestavy, jinak se bavíme o ho**ě - možná Ti pomůže tohle:lamicka píše:...DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER .....
Kód: Vybrat vše
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=60053