z Virtual dubu do Vegasu
- Azzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
z Virtual dubu do Vegasu
Cus mam proble mam mtu asi 600 TGA obrazku vsechny spojim v jeden snimek ve Virtual dubu ale pak z toho virtual dubu chci nakym good codekem udelat naky AVI abych ho mohl strcit do vegasu (zkousel jsem muj oblibeny Xvid ale ten nevim prco se mi nechce ve Vegasu otevrit)
kddyz zkousim jine tak vprehravaci jdou plynule ty kodeky ale jak mile to dam d ovegasu tak se to tam seka a neda se stim pracovat... pls help
kddyz zkousim jine tak vprehravaci jdou plynule ty kodeky ale jak mile to dam d ovegasu tak se to tam seka a neda se stim pracovat... pls help
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Za prvý, pokud to chceš dál zpracovávat ve Vegasu (a vůbec, pokud chceš jakékoliv video dále zpracovávat), tak zahoď tvůj oblíbený Xvid někam hóóódně daleko a použij pro to nějaký z kodeků, který je pro další zpracování určený (což MPEG4 není ani omylem), jako třeba běžně dostupné DV kodeky, nebo HuffYUV.
Za další, Vegas umí bez problému načíst sekvenci statických obrázků, tak nevím, proč se snažíš kouzlit s VirtualDubem a nějakou rekompresí...
Za další, Vegas umí bez problému načíst sekvenci statických obrázků, tak nevím, proč se snažíš kouzlit s VirtualDubem a nějakou rekompresí...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Azzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem pětku zrovna dneska upgradoval na šestku, ale stejně si zkusím vyjet 600 TGA obrázků a načíst je tam. Pak ti dám vědět, jak jsem dopadl.AssasineZombie píše:mno ja zkousel tech 600sacreanu (tga) dat to vegasu ale cekam 30min ale porad je to sekli a neotevre se to zkousim to pres "open" a tohle mi to dela nevite ja kto otevrit tech 600screanu vtom vegasu 5 ?
Nicméně, pokud ti při tom Vegas tuhne (což už se dá považovat za důvod dělat to jinak), tak to teda načti do VD a vyexpotruj jako DV, nebo HuffYUV. Oba tyhle formáty budou na kvalitu obrazu hodný
Přinejmenším DV kodek od Microsoftu bys měl mít standardně v systému a HuffYUV je freeware a dá se bez problémů stáhnout na netu.

- Azzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A když to vyrenderuješ (jen ten kousek s těma obrázkama), tak to jede plynule ? Co máš za PC ?AssasineZombie píše:mn otak jsem tam ty TGA dalale kdyz pak posouvam obrazem tak se to proste i kdyz to mam v TGA ve vegasu proste treba cekam 2sec na jeden zaber

- Azzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Azzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: