Poradí mi někdo jak je mam připojit??Jde mi o fyzycké jednotky,virtuální mi dou fuk!!!
Stejně tak mi nejde tiskárna a řadič jednoduché komunikace pro sběrnici PCI.Prostě to co je s výstrahou.Prosím o pomoc!!!
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

to ti to keca neco jako nepodepsany ovladace? jestli jo tak to ignoruj a instalujjamaica píše:Ovladače od základní desky nemužu přeinstalovat protože mi to nepustí service pack2 pro XP.A ten SP nemužu odebrat.Píše mi to že jádro které spouští operační systém není produkt microsoft,přitom XP mam legální.Co s tim?
Protože když chci spustit CD od základní desky tak mi to napíše že aplikaci nelze spustit v podsystému ms-dos a cd se mi nerozeběhne - nejde to ani když dám cd prozkoumat a pustim setup ručně - chce to soubor i386 - tedy SP2.Jenže instalační CD mam jen SP1 a SP2 sem instaloval dodatečně - a tuhle složku ve win nemužu najít i když dám zobrazení skrytých a chráněných souborů a složek win..Když sem přeinstalovával ovladače základní desky při SP1 tak CD normálně jeloBathory píše:Proč by to neměl pustit SP2?

Tak trochu OT - S nerem 7 vubec problemy nemam, ani po unninstall. Takže individuální problémjamaica píše:Nakonec poučení - zůstaňte u NERO6 a nezkoušejte NERO7!!!
1.Nero 6 je stabilnější a kvalitnější
2.S Nero6 nejsou problémy při odinstalci a nebo reinstalaci
3.Nero6 netvoří při vypalování audio CD chyby jako Nero7
3.Nero7 - bude trvat ještě dlouho - dle mého názoru nejméně do verze 7.1.5.x než bude doladěná k bezproblémovému užívání.
Závěr:pokud se chcete vyhnout problémum který sem měl já,nezkoušejte 7