problem v CSS

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skivosek
Nováček
Nováček

problem v CSS

Příspěvek od Skivosek »

hojec :) mam mensi problemek v CSS po takovych 10-15 minutach hrani mi ta hra spadne a napise to:program provedl neplatnou operaci a bude ukoncen...je tam jen zavrit, tak na to kliknu a sem ve windows bez hry :(...ma sestava P4 3,06ghz,ati radeon 9200 se 128mb :oops: ,512mb ram a win xp+sp2.Predtim mi to behalo v poho...plz nepiste mi sem veci jako"kup si novej komp, mas komp na nic atd..."thx....
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

komp je v pohodě. Rozhodně to že ti CS:S padá není slabým hardwarem :D. Máš přetaktované CPU ? zkus ho dát na default. Pokud to bude pořád padat, tak pak už moc nevim, kdyby mi něco padalo, asi bych se koukl na paměti a projel je memtestem atd.
Skivosek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Skivosek »

spirit64 píše:komp je v pohodě. Rozhodně to že ti CS:S padá není slabým hardwarem :D. Máš přetaktované CPU ? zkus ho dát na default. Pokud to bude pořád padat, tak pak už moc nevim, kdyby mi něco padalo, asi bych se koukl na paměti a projel je memtestem atd.
mno...takty nemam...a skusim ten memtest...
edit:memtest skousim dat vecer pres noc..(pokud nezapomenu :lol: )ale memtest bude az to posledni reseni...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“