jak připojit druhý disk?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Rudi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jak připojit druhý disk?

Příspěvek od Rudi »

jsem lama, napojil jsem na stejný kabely druhej disk, jako je první, ale prostě já ten druhej disk nevidim...kde se všechno musí nastavit?
zkoušel jsem i tady hledat různý témata, ale nic :(
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Zaprve ho musi mit najumprovanej jako SLAVE, ale to asi mas, protze jinak by se ti to hadalo a nenabehly by ti ano Windows. Jinak potom musis na tom disku jeste vytvorit oddil a naformatovat. (Tento pocitac/spravovat/sprava disku)
Rudi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

ZdenekSveda píše:Zaprve ho musi mit najumprovanej jako SLAVE, ale to asi mas, protze jinak by se ti to hadalo a nenabehly by ti ano Windows. Jinak potom musis na tom disku jeste vytvorit oddil a naformatovat. (Tento pocitac/spravovat/sprava disku)
na obou discích jsou Win XPčka, na jednom přímo pro to PC a druhej disk je z jinýho PC a z něj potřebuju právě dostat ty data...
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: jak připojit druhý disk?

Příspěvek od Stepa »

Rudi píše:jsem lama, napojil jsem na stejný kabely druhej disk, jako je první, ale prostě já ten druhej disk nevidim...kde se všechno musí nastavit?
zkoušel jsem i tady hledat různý témata, ale nic :(
musis to dobre najumperovat....na ten druhej disk dej bud SLAVE nebo CS...jinak ti to bios nenajde
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Kdyby ti to ani tak nefungovalo, tak si za nějakejch 15 korun kup další kabel a mělo by to bejt bez problémů.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Rudi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

nakonec jsem to vyřešil jinak, i tak díky!

Lock prosím :D
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Aby tento thread měl nějakou užitečnou hodnotu, bylo by vhodné, kdybys napsal, jak.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Rudi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

X-COM píše:Aby tento thread měl nějakou užitečnou hodnotu, bylo by vhodné, kdybys napsal, jak.
naštěstí se komp, ve kterým předtím HDD běžel rozběhl..takže tak...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“