popripade pokud to nekdo zkousel, o kolik se dostal vejs
casovani grafickych pameti
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
casovani grafickych pameti
zdravim. nemate nekdo zkusenosti se zmenou casovani pameti na grafickych kartach? respektive mi jde o px6800le.Vmodem sem se dostal t 600 na 1050mhz ale myslim ze by mohli jeste trosku vejs... nevite nahodou jak to udelt v biosu?
- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nějak nechápu, o co se snažíš? Když časování zlepšíš, tak ti to ty paměti už neustojej a budeš muset snížit frekvenci, tudíž rozdíl nulovej. Stejně tak když zhoršíš časování, tak se sice dostaneš vejš s frekvencí ale kvůli horšímu časování si s propustností stejně nepomůžeš. Navíc se zásahy do časování pamětí u grafik dost nedoporučujou.
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
Ja jsem si celkem hodne s casovanim pameti hral u R9550, zkousel jsem vsemozne varianty, jednu chvili jsem dokonce diky tomu vyhnal 5ns pameti na 600MHz, ale pak to stejne zaclo delat bordel.. V 3DMarku 03 jsem si zlepsil skore o cca 300bodu, ve hre rozdil nepoznas ani nahodou... Takze byt tebou, necham to radeji tak jak je..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Axis
- Začátečník

-
- s10
- Nováček

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
je to podobny jako tady: