čudné zvuky z PC!?

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Extraboy
Začátečník
Začátečník

čudné zvuky z PC!?

Příspěvek od Extraboy »

Mám Processor Intel Pentium 4 2.6 Ghz, 512 KB Cache, s HT ktorý mi ide bez problémou asi 2 roky.... Pred mesiacom som si kúpil aj (novú) dosku ASUS P4P800-E Deluxe a všetko išlo super až...... Som si všimol ked mám spustený Windows Media Player 10 (a visualizácie) tak idú z procesora čudné zvuky ako keby pracovali tranzistory !! Ked hrám hry a mám spustené testy PC Mark, 3D Mark tak je všetko v max. tichosti !!! čo to môže byť ?

Vopred DAKUJEM !

PS: Zabudol som od-kedy mám tu dosku ASUS taktol som ho z 2600 Ghz na 3100 Ghz !

//edit mhl, nazev, přesun z intelu
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

CPU ti určite nepíska, skôr doska. Aj mne to robí,ale netrápim sa tým veľmi, pretože to robí len pri záťaži,a so zavretou skrinkou to vôbec nieje počuť. Ak by si nemal problémy,ani by som to neriešil :)
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

Takže to robí nejaký tranzistor na doske ???
Ale prečo práve pri tom WMP 10 ???
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Extraboy píše:Takže to robí nejaký tranzistor na doske ???
Ale prečo práve pri tom WMP 10 ???
No napríklad to môže robiť cievka, a preto, že to môže mať niečo spoločné so zvukovým kodekom,ktorý je integrovaný na doske. Fakt len dohad :roll:
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

Ale ja nepoužívam zvukovku z dosky !!!!!!!
Mám normálnu PCI SB Audigy 2 !
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Extraboy píše:Ale ja nepoužívam zvukovku z dosky !!!!!!!
Mám normálnu PCI SB Audigy 2 !
Ach, veď som hovoril že len odhadd :lol:
Inak ako to mám presne vedieť,keď nemám tvoju dosku tu, u mňa na stole, aby som sa na ňu pozrel? :roll:
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

No tak dík za odhad aj ked ten mi moc nepomôže ale aj tak díkez :-)
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

Ty zvuky nie su z PC !!!! takže dík admine :-( Sú na 100 % z procesoru !!!! tak mi to prosím ťa presuň do tých procíkov dík.....
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4.05Ghz CPU-FAN: AeroCool Dominator 14cm FAN CASE-FAN: 2x Noctua 120mm MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB RAM: 2x 1GB DDR2 A-DATA 880Mhz C4 HDD: 1x Samsung 320GB, 2x Samsung 400GB, 1x WD3200KS SATA2 SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: LG H30 SATA, Samsung SH-183A SATA ZDROJ: Enermax Liberty 620W CASE: Chieftec BA-01B-B-B LCD: Samsung 193P MOUSE: Logitech MX518
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: čudné zvuky z PC!?

Příspěvek od Maxtor »

Extraboy píše:...ako keby pracovali tranzistory !!..
:D :D :D

..no ne.. ja si myslim, ze to bude nekde okolo procesoru.. je tam spousta konduu.. pochybuju, ze by se zrovna CPU mel pocit nejak vyjadrovat..
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

Silne pochybujem že bi nejaké kondenzátory reagovali na Windows Media Player 10 !!!!! resp. viem čo počujem a veim si to odstopovat ako sa to začne chovať ! Tak viem z určitosťou že to je PROCáK !
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4.05Ghz CPU-FAN: AeroCool Dominator 14cm FAN CASE-FAN: 2x Noctua 120mm MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB RAM: 2x 1GB DDR2 A-DATA 880Mhz C4 HDD: 1x Samsung 320GB, 2x Samsung 400GB, 1x WD3200KS SATA2 SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: LG H30 SATA, Samsung SH-183A SATA ZDROJ: Enermax Liberty 620W CASE: Chieftec BA-01B-B-B LCD: Samsung 193P MOUSE: Logitech MX518
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Extraboy píše:Silne pochybujem že bi nejaké kondenzátory reagovali na Windows Media Player 10 !!!!! resp. viem čo počujem a veim si to odstopovat ako sa to začne chovať ! Tak viem z určitosťou že to je PROCáK !
A ja zase silno pochybujem že procák reaguje na WMP 10 :wink: :roll: :)
Nerobí ti to aj niekedy inokedy,než len pri WMP? Nerobí to chladič na CPU? :?
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

Chladič to nerobí určite lebo aj ked ho na pár sekúnd vypnem stále to je počuť !! robí to (ale menej) aj ked zapnem visualizíciu na WinAmp-e !!!
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“