Icewind Dale - problém s rychlostí

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Icewind Dale - problém s rychlostí

Příspěvek od Thellwin »

Už asi čtrnáct dní hraju Icewind Dale (je to originál eXtra klasika -ID+HoW+ToL) a najednou se mi to začalo brutálně sekat, že to skoro nejde hrát a to v ve chvíli kdy najedu na neprozkoumanou část mapy, kde je jenom černá. Můj komp by na to měl v pohodě stačit hrál jsem na tom BG 1,2 (infinity engine) úplně bez problémů ... myslel jsem, že to je tim, že mám všechno nastavený na maximum, tak jsem to zkusil snížit na úplný minimum, ale seká se to stejně. Nevíte někdi čim by to mohlo bejt :(
Goldnoob team proud member!
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

a hrabe to pri tom na disk?
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Disk si ani nehrábne ... :(
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

To je nejaky divny. Tvuj comp na to staci urcite, s bezpecnou rezervou. Zkus oficialni fora, patche...i kdyz jestli to je ceska verze, tak nevim, ale ta by vlastne uz posledni patche mela mit v sobe, preci jenom uz je to stara hra, vypada to na nejaky memory leaky.
show must go on..
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

skus si znizit vyhladavanie optymalnej cesty. Nastavuje sa to v nejakom config subore. Skus.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Fe3C píše:skus si znizit vyhladavanie optymalnej cesty. Nastavuje sa to v nejakom config subore. Skus.
To jsem zkoušel ... původně tam bylo 400000 a snížil jsem to na 8000, ale žádná změna ...
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

Ja mam ten samej problem s IceWind Dale 2,jednicku sem hral naprosto plynule a dvojka se mi brutalne trha,pocitac na to mam taky dostacujici,nevyresili ste to nekdo?pls :sad:
Jo_Do
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jo_Do »

Scroll píše:Ja mam ten samej problem s IceWind Dale 2,jednicku sem hral naprosto plynule a dvojka se mi brutalne trha,pocitac na to mam taky dostacujici,nevyresili ste to nekdo?pls :sad:
Připojuji se, ta samá potíž, jednička BG a IWD v pohodě, Torment taky, ale dvojky BG a IWD se mi nehratelně trhají na:

Duron 1200MHz
deska ECS K7S5A
384 MB SDRAM
Radeon 9000 Pro 64MB
IBM Hitachi 80GB 7200rpm

Snížení všeho na minimum pomůže jen trochu.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“