Jde pripojit 5.1 a sluchatka s mic na SB augidy???
Moderátor: CageJ
- Brázda.l
- Mírně pokročilý

Jde pripojit 5.1 a sluchatka s mic na SB augidy???
Dobrý den, jde pripojit reproduktory 5.1 a sluchatka s micofonem na SB augidy??? Prosím poraďte jaK??? mam KX DRIVERY
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zároveň ne, nevejdeš se s kabelama. 5.1 repráky, pokud jsou připojeny analogově, potřebují tři stereo jacky. Audigy má právě tři stereo výstupy. Takže už nemáš kam připojit sluchátka (mikrofon ale ano, ten se vejde).
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Brázda.l
- Mírně pokročilý

- Streethawk
- Mírně pokročilý

A ak mam bedne zapojene v externom zosilnovaci a do toho idem z dig. vystupu Audigy???Zmestia sa mi tam este sluchadla a mikrofon???TomV píše:Zároveň ne, nevejdeš se s kabelama. 5.1 repráky, pokud jsou připojeny analogově, potřebují tři stereo jacky. Audigy má právě tři stereo výstupy. Takže už nemáš kam připojit sluchátka (mikrofon ale ano, ten se vejde).
Resp. pojde naraz zvuk aj v sluchatkach aj v reprakoch, ked na repraky pojde z Audigy dig. signal do zosilnovaca?
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, v tom by neměl být žádnej problém. Já měl jednou v kompu čtyři aktivní zvukovky vč. integrované a všechny chodily bezvadně. Audigy a integrovaná musí fungovat spolu, pokud ne, máš tam někde něco blbě. Ale pozor - nemůžou hrát současně to samé, protože 99% her i běžných přehrávačů hudby s více zvukovkama nepočítá a umí výstup jenom na jednu. Tzn. že pokud bys chtěl použít Audigy na repráky a integrovanou zároveň s ní na sluchátka, tak to nepůjde. Buď jedna, nebo druhá. Není to chyba zvukovek, nebo jejich ovladačů, ale je to chyba těch her, resp. programů. Nicméně, abychom nebyli zas takoví pesimisti, u každého programu můžeš mít nastavené vstupní a výstupní zařízení, takže pokud jich máš víc, můžeš si vybrat. Pro tebe z toho plyne třeba to, že když budeš chtít hrát hru a zároveň s někým komunikovat třeba přes Team Speak pomocí sluchátek s mikrofonem, tak to půjde. Primární zařízení bude Audigy s reprákama a na ní bude posílat zvuk hra. A v nastavení TS si vybereš jako zvukové zařízení integrovanou zvukovku a do sluchátek ti půjde jenom TS. Tohle jde udělat.Brázda.l píše:A jdou zprovoznit 2 zvukove karty najednou??? Jedna je integrovana a druha SB augidy. Bud mi funguje jedna nemo druha, nikdy ne oboje. Lze to nejak zprovoznit.
2 Streethawk : Samozřejmě. Pokud máš repráky vytažený digitálně S/PDIFem, tak ti analogové výstupy zůstávají funkční. Tzn. si klidně můžeš připojit sluchátka a mikrofon, ale ve sluchátkách v tomto případě uslyšíš totéž, co právě hraje v reprácích; nezávisle, jako v předchozím případě se dvěma zvukovkama, to nejde.
The problem has been eaten.

- Renus
- Začátečník

Re: Jde pripojit 5.1 a sluchatka s mic na SB augidy???
kup si za pár korun rozdvojku na audiojack,tak to mám ošéfované já:),abych to pořád nemusel přehazovatBrázda.l píše:Dobrý den, jde pripojit reproduktory 5.1 a sluchatka s micofonem na SB augidy??? Prosím poraďte jaK??? mam KX DRIVERY
IBM Thinkpad T42p
- Streethawk
- Mírně pokročilý

Re: Jde pripojit 5.1 a sluchatka s mic na SB augidy???
To je totalna blbost!!!Renus píše:kup si za pár korun rozdvojku na audiojack,tak to mám ošéfované já:),abych to pořád nemusel přehazovatBrázda.l píše:Dobrý den, jde pripojit reproduktory 5.1 a sluchatka s micofonem na SB augidy??? Prosím poraďte jaK??? mam KX DRIVERY
Poprve ked chces repro zapojit analogovo vyuzivas aj zdierku mikrofonu!
Podruhe, povedz mi prosim ta ako si to asi predstavujes s tou rozdvojkou?
To si akoze myslis ze ked tam das tu tvoju rozdvojku tak ti pojde naraz mikrofon a sluchadla aj ten ktory reproduktor , ktory je na zdielanu zdierku pripojeny???
Hmmmm, moment prave som pochopil o co ti islo
ALE aj tak je to hlupost, pretoze jedno zariadenie ovlyvni druhe, nieje to tak jednoduche pretoze naraz je tam stale pripojene jedno aj druhe a stahuje tak signal
Nieje to vobec dobre riesenie, to uz radsej prehadzovat rucne
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- Renus
- Začátečník

Zas takový audiofil nejsem,ale pro moje potřeby to dostačuje.Pokud hraju online se sluchátkama,tak vypnu repra dálkovým.Pokud chci repra 5.1 stáhnu hlasitost sluchátek a vypnu mikrofon na vypínači sluchátek.Mám to poruce a nemusím lézt po čtyřech a hrabat mezi kably,navíc moje senny mají takové tenké kablíky
,že hrozí,že při častém přepínání jacků půjdou papa.
IBM Thinkpad T42p