Win 2k3 a Internet Explorer

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Soundczeck
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Win 2k3 a Internet Explorer

Příspěvek od Soundczeck »

Zdravím mám velkej problém, teď jsem přešel na 2003
jky a používám je jako pracovní stanici (vývoj webů) a potřebuju rozchodit ten prokletej IE, nastavil sme už zabezpečení na minimální, všechno povolil ale nechápu co todle má znamenat, poradí mi někdo?

Např, po zadání WWW.SEZNAM.CZ a jakekoliv jine adresy (vcetne microsoft.com) se IE ukončí a vyskočí na mě tohle.....

Obrázek

Prosím pomožte mi jinak sem v kelu, IE potřebuju na testování jenom :sad:
ASUS M2N-E, AMD Athlon 64 3200+ Orleans, Transcend 1024MB DualChannel kit, ATI Radeon X1600PRO 256MB, 2x WD250GB SATA2
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

Sice se mi to nikdy nedelo, tak nevim jestli to poradim dobre, ale nemuze to bejt asociacema souboru (jako .html)?
Soundczeck
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Lolita píše:Sice se mi to nikdy nedelo, tak nevim jestli to poradim dobre, ale nemuze to bejt asociacema souboru (jako .html)?
Ne promin, tohl emi moc nepomohlo :sad:
ASUS M2N-E, AMD Athlon 64 3200+ Orleans, Transcend 1024MB DualChannel kit, ATI Radeon X1600PRO 256MB, 2x WD250GB SATA2
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nejspis to bude W2K3 Internet Explorer Enhanced Security

res://shdoclc.dll/hardAdmin.htm
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

Praveze asi ne, to prec zobrazi takovou hlasku ... a ne dialog na stazeni stranky, navic kdyz pise, ze vsechno vypl, tak by nemelo uz psat ...
Soundczeck
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jeste zkusim jinou verzi 2k3jek, je mi divny ze to nikdo nezna přesně protože mě to dělá už od nainstalování systému :oops: Dám echo, ale díky za každou další radu či pomoc

Dony píše:nejspis to bude W2K3 Internet Explorer Enhanced Security

res://shdoclc.dll/hardAdmin.htm
Prosímté ten odkaz nejede (ani v IE) , vůbec nevím co to je :) Poradíš co s tím přesně :D
Soundczeck
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Všem se omlouvám za ztrátu času. Vše vyřešeno. Nedošlo mi, žr jsem při instalaci vynechával jeden nečitelný soubor (....http.dll) a ten vše způsoboval. teď už to valí správně jak má. Díky všem za ochotu :P
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“