cim chladite Sapphire X800GTO?

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

ja bo som ti jednoznacne doporucoval toto !!!!<<<klikni

je to jeden z najlepsich chladicov a najmenej hlucnych...15becibel
miraj
Nováček
Nováček

Primecooler PC-VGAHG1 AL

Příspěvek od miraj »

Lze uchladit X800 GTO tímto chladičem (pouze Al)? A na jaké teploty? Zkoušel jste to někdo. Bylo by to nejlevnější řešení (nechce se mi moc investovat do chladiče).
PET5
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PET5 »

Jenom doplním toto téma o postřeh, který mám s chladičem AC Silencer 5 na X800GTO. U jednoho PC jej používám ve skříni typu desktop. Je málo prostorná takže oceňuji princip vyfukování horkého vzduchu z chladiče ven ze skříně. Avšak při použití Silencera nastojato (oproti ležatému umístění v běžné midi skříni) je při snížení obrátek pod 50% slyšitelné jemné ťukání, jako by hřídel ventilátoru narážela na nějaké dorazy. Mám docela dobře odhlučněné všechny komponenty, takže to slyším. Mám ověřeno výměnou za dalšího Silencera, že to dělají zřejmě všechny kusy. Jinak je Slilencer velmi tichý a při 50% otáčkách dosahuji teploty na X800GTO Fire OC 636/651 maximálně na 59st.
CPU: Intel i9-10900K, MB: NZXT N7 Z590, AIO: NZXT Kraken X63 RGB, RAM: Kingston 2× 32GB DDR4 3200MHz CL16 Fury, Disky: 1× SSD 1TB + 2x WD HDD 3TB, GPU: EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, PSU: Cooler Master V1200 Platinum, CASE: NZXT H7 FLOW, OS: Windows 10 PRO 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: DELL UltraSharp 30" PremierColor UP3017 2560x1600. Alternativně: Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 12 Pro Max
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

Cpk píše:ja bo som ti jednoznacne doporucoval Glacial Tech<<<klikni

je to jeden z najlepsich chladicov a najmenej hlucnych...15becibel
miraj
Nováček
Nováček

Příspěvek od miraj »

Jak je dobrej tenhle chladič -Primecooler PC-VGAHG1 AL(hliník)?
Máte s ním někdo zkušenosti na X800GTO?
miraj
Nováček
Nováček

Příspěvek od miraj »

Tak jsem koupil nakonec AC Silencer 4 rev. 2 (na X800 -R420) za necelých 300,-. Pasuje na jádro přesně, akorát na 2 páry pamětí doléhá plocha chladiče jen z cca 80%. Teploty se mi snížily v zátěži o 25 až 30°C. Takže spokojenost.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“