Spadnutí hry na lištu - FATAL ERROR (DEVICELOST)
Moderátor: Baneshee
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Spadnutí hry na lištu - FATAL ERROR (DEVICELOST)
Ahoj, prosím, nemáte někdo zkušenosti s touto chybovou hláškou: SGepard::ResetDevice: Reset failed: D3DERR_DEVICELOST . Poslední dobou mi začly blnout některé hry (PANZERS PHASE I, Call of Duty 2). Po supštění hry se objví černá obrazovka a hra s běžícím zvukem spadne na lištu. Když se do ní znovu přepnu, objeví se zase jen černá obrazovka a hra zase spadne na lištu, ale zvuk stále běží .....a pořád dokola. Když hru ukončím přes TaskManager, objeví se najednou FATAL ERRO s hláškou: SGepard::ResetDevice: Reset failed: D3DERR_DEVICELOST . Netušíte někdo, co s tím ? Wokna mi už sice běží přes rok bez reinstalace, což je na ně asi dost, ale přeinstalovávat se mi je nechce 
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To nebude Woknama. Než začneš plašit, tak zkus nové ovladače na grafiku. Dále pak zkontroluj, jestli nemáš v PC nalezlej bordel, kterej by ti to mohl minimalizovat, resp. nepřímo minimalizovat, tím, že si sám na sebe bere focus (některý hry tu minimalizaci nerozdejchaj a pak to takhle sletí).
Dále pak zkus na dané hry sehnat nejnovější patch, taky to může pomoct.
Dále pak zkus na dané hry sehnat nejnovější patch, taky to může pomoct.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

- scream
- Začátečník

mne to vypisuje ked chcem spusti 2hy 3ti atd. default test v 3dmarku 2006.... netusim co to je ale asi sa restne gpu lebo mi pritom automaticky padnu pretaktovane frekvencie cez radlinker na default.... karat ja max stabilna vsade inde a robi to aj pri default taktoch takze neviem 
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: