LCD do 14-15 tisíc vč DPH
Moderátor: maXXmilian
- happymaster23
- Nováček

-
LCD do 14-15 tisíc vč DPH
Zdravim,
chtěl sem semka hodit aspoň moje tři oblíbence, ale jak sem se tak dival tak su z toho f prdeli... Takže plz nějaký pěkný LCD do 14-15KKč s DPH. Vyhněte se se těm, co nemají tlačítka, ale jenom soft (pokud vim tak je to např Samsung 970P a 193P+ - pěkný kousky, škoda - jako nouzovku bych bral jenom ty se stabilnim softem). Mělo by to být na technologii S-PVA do odezvy 8ms, samozřejmě 19´´. Použití hry, internet, text...
moc moc moc díky
chtěl sem semka hodit aspoň moje tři oblíbence, ale jak sem se tak dival tak su z toho f prdeli... Takže plz nějaký pěkný LCD do 14-15KKč s DPH. Vyhněte se se těm, co nemají tlačítka, ale jenom soft (pokud vim tak je to např Samsung 970P a 193P+ - pěkný kousky, škoda - jako nouzovku bych bral jenom ty se stabilnim softem). Mělo by to být na technologii S-PVA do odezvy 8ms, samozřejmě 19´´. Použití hry, internet, text...
moc moc moc díky
- Wuuduu
- Středně pokročilý

o riadok nizsie je presne rovnaky thread, s presne rovnakou cenovou hladinou - alebo ty si nejaka specialna VIP osoba, co potrebuje samostatny?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- happymaster23
- Nováček

-
Na mě si tady žádnej slovák otvírat hubu nebude! Totiž kdybys nebyl slovák, tak by sisi všiml, že já to LCD chcu na úplně jiný účeli, než ten druhej borec. To máte na slovensku tak pomalej net, že se ani nemůžeš podívat, že je to o něčem jinym??
Dodatek pro blbce: LCD na hry, které chci já, by mělo mít nízkou dobu odezvy, LCD které chce ten druhej borec, je na dokumenty a prakticky jen na statický věci.
Takže tady laskavě nečoboluj....
Dodatek pro blbce: LCD na hry, které chci já, by mělo mít nízkou dobu odezvy, LCD které chce ten druhej borec, je na dokumenty a prakticky jen na statický věci.
- Iguka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přestaň se chovat jako blbec tyhappymaster23 píše:Na mě si tady žádnej slovák otvírat hubu nebude! Totiž kdybys nebyl slovák, tak by sisi všiml, že já to LCD chcu na úplně jiný účeli, než ten druhej borec. To máte na slovensku tak pomalej net, že se ani nemůžeš podívat, že je to o něčem jinym??
3600 + Ninja2, B450 Tomahawk, A-data S11pro 512MB, 4x8GB DDR4 crucial 3000 cl15@3600 cl16, GTX 1050Ti KalmX, KC400 240GB, Fractal R4, Corsair RM650x, LCD 22" W2220P, Win10Pro
- happymaster23
- Nováček

-
V tom to je, já právě že nezakládám zbytečný thread, na konci diskuse by měl vzejít naprosto jiný monitor, než v případě toho druhého borce. Ale tady akortá všichno budem flamovat, než vést normální diskusi.
Co se týče urážek národnosti, tak se tady nenechám pošefovat od nějakého slováka, když (pokud jsem si teda dobře všiml) je to forum.pctuning.CZ a ne SK, takže jako sorry ale na mě si tady nikdo otvírat hubu nebude, eště když nemá pravdu...
Co se týče urážek národnosti, tak se tady nenechám pošefovat od nějakého slováka, když (pokud jsem si teda dobře všiml) je to forum.pctuning.CZ a ne SK, takže jako sorry ale na mě si tady nikdo otvírat hubu nebude, eště když nemá pravdu...
- Axis
- Začátečník

-
happymaster23 píše:Na mě si tady žádnej slovák otvírat hubu nebude! Totiž kdybys nebyl slovák, tak by sisi všiml, že já to LCD chcu na úplně jiný účeli, než ten druhej borec. To máte na slovensku tak pomalej net, že se ani nemůžeš podívat, že je to o něčem jinym??
Ty si akože kokot,alebo na to máš papiere?happymaster23 píše:V tom to je, já právě že nezakládám zbytečný thread, na konci diskuse by měl vzejít naprosto jiný monitor, než v případě toho druhého borce. Ale tady akortá všichno budem flamovat, než vést normální diskusi.
Co se týče urážek národnosti, tak se tady nenechám pošefovat od nějakého slováka, když (pokud jsem si teda dobře všiml) je to forum.pctuning.CZ a ne SK, takže jako sorry ale na mě si tady nikdo otvírat hubu nebude, eště když nemá pravdu..
Nechápem takých retardov,ako teba. Som rád že väčšina ľudi,čo sú tu je narozdiel odteba normálnych,a potešia sa aj účasti nás, Slovákov tu...
Prečo "sme" tu? Pretože žiaľ na našom malom Slovensku nieje dostatočne kvalitné fórum... A keď už, Wuuduu ma úplnu pravdu, mohol si napísať do toho threadu..
Dúfam že takí retardi ako si ty,tak čoskoro vyhynú, pretože nemáš normálne zmýšľanie...
- happymaster23
- Nováček

-
Tam si to krásně napsalAxis píše:happymaster23 píše:Na mě si tady žádnej slovák otvírat hubu nebude! Totiž kdybys nebyl slovák, tak by sisi všiml, že já to LCD chcu na úplně jiný účeli, než ten druhej borec. To máte na slovensku tak pomalej net, že se ani nemůžeš podívat, že je to o něčem jinym??
Takže tady laskavě nečoboluj....Ty si akože kokot,alebo na to máš papiere?happymaster23 píše:V tom to je, já právě že nezakládám zbytečný thread, na konci diskuse by měl vzejít naprosto jiný monitor, než v případě toho druhého borce. Ale tady akortá všichno budem flamovat, než vést normální diskusi.
Co se týče urážek národnosti, tak se tady nenechám pošefovat od nějakého slováka, když (pokud jsem si teda dobře všiml) je to forum.pctuning.CZ a ne SK, takže jako sorry ale na mě si tady nikdo otvírat hubu nebude, eště když nemá pravdu..
Nechápem takých retardov,ako teba. Som rád že väčšina ľudi,čo sú tu je narozdiel odteba normálnych,a potešia sa aj účasti nás, Slovákov tu...
Prečo "sme" tu? Pretože žiaľ na našom malom Slovensku nieje dostatočne kvalitné fórum... A keď už, Wuuduu ma úplnu pravdu, mohol si napísať do toho threadu..
Dúfam že takí retardi ako si ty,tak čoskoro vyhynú, pretože nemáš normálne zmýšľanie...
a potvrdils něco, co nechcu jmenovat, ale každej ví co myslim...Prečo "sme" tu? Pretože žiaľ na našom malom Slovensku nieje dostatočne kvalitné fórum...
Abys pochopil, je pravda že vás slováky nemám moc rád, ale to mi každopádně nedává důvod vás jakkoliv osočovat. Ale pokud přijde slovák a začne rýpat kraviny, tak už na něho tohle použiju, nasral bych se i na čecha, ale samozřejmě bych nepoužil ty věci o slovácích
A dál, napísat do nového threadu sem to nemohl, protože využití je u každého monitoru naprosto jiné, ale to žial ve vaší malé zemi je asi jedno, k vám se dostanou pod pultem tak tři typy LCD, že?
Nakonec chci podotknout, že do slováku bych neryl bezdůveodně, ale když už se naserou na CZ fora, tak plz aspoň trošičku pokory, kor když to není žádný moderátor,ale borec kterej má na foru nějakou nízkou hodnost...
Jo a chtěl bych vám poblahopřát k té první zastávce metra, za 30let bude možná druhá a tak za 50let je spojíte dohromady, co? Jo a za 70 let nakoupíte koleje a za 100 let první soupravu metra, že?
- Axis
- Začátečník

-
Vieš,happymaster23 píše:Tam si to krásně napsalAxis píše: Ty si akože kokot,alebo na to máš papiere?
a potvrdils něco, co nechcu jmenovat, ale každej ví co myslim...Prečo "sme" tu? Pretože žiaľ na našom malom Slovensku nieje dostatočne kvalitné fórum...
Abys pochopil, je pravda že vás slováky nemám moc rád, ale to mi každopádně nedává důvod vás jakkoliv osočovat. Ale pokud přijde slovák a začne rýpat kraviny, tak už na něho tohle použiju, nasral bych se i na čecha, ale samozřejmě bych nepoužil ty věci o slovácíchZnám spoustu fajn slováků, ale většina (a ty k ní patříš) potvrzuje pravidlo. Je to jako s romy...
A dál, napísat do nového threadu sem to nemohl, protože využití je u každého monitoru naprosto jiné, ale to žial ve vaší malé zemi je asi jedno, k vám se dostanou pod pultem tak tři typy LCD, že?
Nakonec chci podotknout, že do slováku bych neryl bezdůveodně, ale když už se naserou na CZ fora, tak plz aspoň trošičku pokory, kor když to není žádný moderátor,ale borec kterej má na foru nějakou nízkou hodnost...
Jo a chtěl bych vám poblahopřát k té první zastávce metra, za 30let bude možná druhá a tak za 50let je spojíte dohromady, co? Jo a za 70 let nakoupíte koleje a za 100 let první soupravu metra, že?
ja vychádzam so všetkými národnostiami - od čechov, rómov, maďarov....Ale vie ma strašne nasrať to, že keď niekto, s kým máme tak strašne moc prepletenú históriu,a aj súčastnosť nás tak zhadzuje.. Áno, sme sociálne slabší,ale nechcem to hádzať na Vás,ale jednoducho za čias ČeskoSlovenska sa na Slovensku makalo a v Česku zmákli všetkú našu prácu..Ale toto nikomu nevičítam.. Poviem ti,ale že máme s ekonomikou dobre našlápnuté...
A s tými LCD si strašne smiešny..veď si pozri :
www.alzasoft.sk
www.agem.sk
www.karman.sk
www.hej.sk
a strašné množstvo ďaľších e-obchodov.. Sú tam podľa teba tri,alebo len dvadsať monitorov? Nie, je tam toho veľa... Áno, má nízku hodnosť,takú istú ako aj ja - ibaže ty máš menšiu...
A pokiaľ viem, tak žiadne metro ešte nemáme postavené, len sú plány... Ale prečo? Vás je 10 milíonov, a nás 5, takže načo by nám bolo?
- Iguka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kluci ze Slovenska i ostatní, myslím, že je absolutně pod úroveň nás všech, se s uživatelem happymaster23 o něčem vůbec bavit. Takže kašlete na něj, ať si najde jiné fórum, tady bych se s ním už nebavil a také nereagoval na jeho idiotské příspěvky 
3600 + Ninja2, B450 Tomahawk, A-data S11pro 512MB, 4x8GB DDR4 crucial 3000 cl15@3600 cl16, GTX 1050Ti KalmX, KC400 240GB, Fractal R4, Corsair RM650x, LCD 22" W2220P, Win10Pro
- Axis
- Začátečník

-
Máš pravduIguka píše:Kluci ze Slovenska i ostatní, myslím, že je absolutně pod úroveň nás všech, se s uživatelem happymaster23 o něčem vůbec bavit. Takže kašlete na něj, ať si najde jiné fórum, tady bych se s ním už nebavil a také nereagoval na jeho idiotské příspěvky
Staré príslovie vraví : "Nehádaj sa s blbcom,lebo si ťa ľudia zmýlia"
- happymaster23
- Nováček

-
Já taky vycházím ze všemy i se slováky, to jsem ostatně napsal. Co se týče slušně našlápnuté ekonomiky (pokud teda myslíš HDP) tak sme na to stejně, co se týče vašich reforem - neboj u nás vyhraje volby ODS a taky si tohle našlápnem - ale tohle už ej kurva flame
Jo a zastávku už máte, bylo to ve zprávách, ale jenom tu zastávku...
Ale bylbych hrozně rád, pokud by se celá diskuse přesunula do
tak to byl samozřejmě řečnický obratA s tými LCD si strašne smiešny..veď si pozri :
www.alzasoft.sk
www.agem.sk
www.karman.sk
www.hej.sk
a strašné množstvo ďaľších e-obchodov.. Sú tam podľa teba tri,alebo len dvadsať monitorov? Nie, je tam toho veľa...
Jo a zastávku už máte, bylo to ve zprávách, ale jenom tu zastávku...
Ale bylbych hrozně rád, pokud by se celá diskuse přesunula do
Zdravim,
moc moc moc díky
- happymaster23
- Nováček

-
no na jiném foru (nebudu jmenovat, aby nenastal akutní příliv blbců) se normálně diskutuje a snaží se mi tam pomoct, tady se vedo akorát debilní kecy, takže se tu mějte, škoda no, čekal jsem tady trošu normální diskusi...Iguka píše:Kluci ze Slovenska i ostatní, myslím, že je absolutně pod úroveň nás všech, se s uživatelem happymaster23 o něčem vůbec bavit. Takže kašlete na něj, ať si najde jiné fórum, tady bych se s ním už nebavil a také nereagoval na jeho idiotské příspěvky