ZDROJ 12V

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

kadas152 píše:2TomV heh ta baterie z lipolek by byla dražší než ta centrála :twisted: a vsadim se že by se dost brzo posrala lipolky sou svině zvlášť na nabýjení a navíc takhle velkýho packu
No vždyť já právě vím. :) Jsem modelář a lítám s elektrama, tohle znám moc dobře. :wink:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Topey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Topey »

Ok,tak jinak,nechci fachadlo na weekend,ale na tak cca.7 hodin + -
Ten zdroj pro Mini-ITX vypada pekne,i ta cena neni tak strasna,jeste k tomu pridat to,o cem tu celou dobu mluvite,nejakej menic napeti,ci co... No ja znam akorat ty vecicky co se davaji do aut,kdyz muze baterka vydrzet 5SBWFR a 20SPKR,tak proc by neunesla par hodin napajet MB,HDD,Modem,LCD?To jsou presne 4 konektory,co tenhle zdroj ma...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Protože subwoofer je špičková zátěž, zatímco tohle je trvalá. A nikdo neříkal, že to autobaterka neudrží, udržela by to. Ale je těžká a blbě přenosná.

Fakt nejlíp uděláš, když si koupíš notebook a náhradní baterky. Běžný kancelářský NB tě vyjde jen o trošku víc, než celá tahle sranda a přitom je lehký a snadno přenosný. Což oceníš právě v případě, kdy budeš potřebovat pobrat miniITX, displej a autobaterku najednou... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Topey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Topey »

Samozrejme je Notebook vec,o ktery jsem premyslel,ale oto jde,ja chci prenosny PC,ne notebook,tys nikdy nezazil to,kdyz si za necim jdes a i kdyz jsou jednoduzsi cesty,ty si to udelas tak,jak se to ti to libi ??? Tenhle pocit by casemoder mel mit,protoze vsechny vychytavky se jednou okoukaji,bude je mit kazdej a od toho jsme tu my,aby sme vymysleli stale novy veci. Notebook ma dneska defakto kazdej,uz je to okoukana,ale osvedcena vec,ale dokazes si predstavit,ze jedes MHD a vsichni,i ti co vvsechno znaji a vsechno videli :lol: cumi jak volove,co ze ti to vlastne vrci pod rukama... :) Krome toho,ze te na prvni zastavce prepadne MAGOR s nozem a o svoji nadheru prijdes,vnese ti to pocit,ze technologie jde s tebou a ty s ni. Uz mi zhasla myslenka,takze budu tak dlouho badat az si tu svoji digicase postavim... Ale kazdopadne diky za vase ohlasy (necekal jsem vic nez 3 a uz jich tu mame 20?) :oops: :oops: :oops:
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

BTW a co nakej midletower, nebo neco podobnyho a dat ty baterky dovnitr 8)
Topey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Topey »

To:Sleepy.664=Ja sem naprosto v poho... :oops:
Jinak middletower to asi newim,musi to fachat jak na normalni zasuvku,tak i bez ni (nouzove),takze je to dosti neprakticky tahat middletower nekam,kde je el.sit... Baterii bych si udelal specialni do nejakyho pouzdra,jen jeste vedet,co do ni mam dat... :lol:

//€agle - promazano OT
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“