BOX vs. TRAY
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO
- Lukas16
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
BOX vs. TRAY
nazdárek. potřeboval bych poradit, nevím jestli jsem udělal dobře . Vzal jsem Athlon 3200+ venice TRAY. ten má ale jen jeden rok záruku. a nebo jsem měl radši vzít Athlon 3000+ BOX?
AMD Athlon 3200+ Venice s939, 2x256 cl2,5 Transcend, gigabyte 6100+430, X 1800 GTO + Zalman VF700AlCu Led, eurocase-prosklená,Zdroj ENERMAX LIBERTY cablemanagement 400 W, artic cooling tcl
OC now!!!!
OC now!!!!
- 1maty1
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- PET5
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jednou jedinkrát jsem kupoval verzi tray a už bych to nikdy neopakoval. V obchodě mi plácli procesorem na pult, jako by to byla pětikoruna. Až později jsem si všimnul, že jedna nožka je ohnutá. Stálo mě to moc nadávek, než jsem ji narovnal, není to nic jednoduchého.
CPU: Intel i9-10900K, MB: NZXT N7 Z590, AIO: NZXT Kraken X63 RGB, RAM: Kingston 2× 32GB DDR4 3200MHz CL16 Fury, Disky: 1× SSD 1TB + 2x WD HDD 3TB, GPU: EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, PSU: Cooler Master V1200 Platinum, CASE: NZXT H7 FLOW, OS: Windows 10 PRO 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: DELL UltraSharp 30" PremierColor UP3017 2560x1600. Alternativně: Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 12 Pro Max
- kotas
- Středně pokročilý
Re: BOX vs. TRAY
Radsi jsi mel sahnout po BOX verzi-tedy pokud ses nechystal taktit, novemu chladici by ses v takovem pripade stejne nevyhnul..Lukas16 píše:nazdárek. potřeboval bych poradit, nevím jestli jsem udělal dobře . Vzal jsem Athlon 3200+ venice TRAY. ten má ale jen jeden rok záruku. a nebo jsem měl radši vzít Athlon 3000+ BOX?
- Palec123
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem kupoval taky tray a v poho. Procesor byl v takovym umelohmotnym kastliku na procesory a aby z nej nevypad, byla na nem gumickaPET5 píše:Jednou jedinkrát jsem kupoval verzi tray a už bych to nikdy neopakoval. V obchodě mi plácli procesorem na pult, jako by to byla pětikoruna. Až později jsem si všimnul, že jedna nožka je ohnutá. Stálo mě to moc nadávek, než jsem ji narovnal, není to nic jednoduchého.
Ale co na tom zalezi, procesor byl absolutne v poradku.
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nemuze za to spis tva neschopnost zkontrolovat si zbozi pri predani?PET5 píše:Jednou jedinkrát jsem kupoval verzi tray a už bych to nikdy neopakoval. V obchodě mi plácli procesorem na pult, jako by to byla pětikoruna. Až později jsem si všimnul, že jedna nožka je ohnutá. Stálo mě to moc nadávek, než jsem ji narovnal, není to nic jednoduchého.
Jinak osobne na tray baleni nevidim nic spatneho. Je to vzdy radove o nekolik set korun levnejsi a za ty penize se da temer vzdy koupit lepsi chladic nez boxovany...
0118 999 881 999 119 7253
- PET5
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ta ohnutá nožka nebyla skoro vidět, přišel jsem na to až když procesor nechtěl volně zapadnout do patice. Záleželo na konkrétním úhlu pohledu.
Každopádně prodej traye závisí na solidnosti prodejce. Když jsem namítal, že nechci procesor je tak na dlaň, tak mi řekli, ať si ho hned strčím do základní desky, kterou jsem také kupoval. Jelikož jsem nechtěl v prodejně plné lidí nic skládat, tak jsem rezignoval a odnesl jsem si procesor jen tak v ruce.
Každopádně prodej traye závisí na solidnosti prodejce. Když jsem namítal, že nechci procesor je tak na dlaň, tak mi řekli, ať si ho hned strčím do základní desky, kterou jsem také kupoval. Jelikož jsem nechtěl v prodejně plné lidí nic skládat, tak jsem rezignoval a odnesl jsem si procesor jen tak v ruce.
CPU: Intel i9-10900K, MB: NZXT N7 Z590, AIO: NZXT Kraken X63 RGB, RAM: Kingston 2× 32GB DDR4 3200MHz CL16 Fury, Disky: 1× SSD 1TB + 2x WD HDD 3TB, GPU: EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, PSU: Cooler Master V1200 Platinum, CASE: NZXT H7 FLOW, OS: Windows 10 PRO 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: DELL UltraSharp 30" PremierColor UP3017 2560x1600. Alternativně: Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 12 Pro Max
- Palec123
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No a proc jsi ho tam nesoupnul? Jeste sam prodejce ti to rekne. Ty ses kokosPET5 píše:Ta ohnutá nožka nebyla skoro vidět, přišel jsem na to až když procesor nechtěl volně zapadnout do patice. Záleželo na konkrétním úhlu pohledu.
Mel bys to vyresene hned na miste .. Nezda se mi to jako az tak nesolidni chovani..