Trackmania Nations ESWC

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

tak ž jsem 47 v CZ :)

ALe řešíme jinou věc ... skiny ... nevím proč ale já nevidím jiné skiny než defaultní a oni zase nevidí můj skin ... nevíte čím to je ? mám nastaveno v obou nasteveních viditelnost skinů ale nic :(
Mountin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re

Příspěvek od Mountin »

hele tenhle problém je řešenej tak často že už to bolí nikomu nepomohlo nic jinýho než registrování (licenčním číslem od TM original nebo sunrise) na webu trackmanianations.com
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

tak kvuly tomu si tu hru kupovat nebudu .... :)
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Já se držím na 4. místě v ČR i přesto, že jsem pár dnů už nehrál. Na světě jsem kolem 120. místa.

Ale na českých serverech mě nepotkáte, pač už tam nedostávám body...
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Mastero píše:Já se držím na 4. místě v ČR i přesto, že jsem pár dnů už nehrál. Na světě jsem kolem 120. místa.

Ale na českých serverech mě nepotkáte, pač už tam nedostávám body...
tak to jsi ty :) hmm klobouk dolu ja teď čekám na joy protože ta klavesnice mě už s...e ... :) tak se trochu propadám pořadím ale na CZ už taky nic moc body nedostávám :)
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

Super hra a moc mě baví ale nehraju mp páč mám pomalé připojení na net. V jendom časáku vyhlásili soutěž že když se v kole H2 dostanete mysim pod 54 tak něco vyhrajete :lol:
Někomu jde práce od ruky a někomu ruce od práce :)
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

me by jen zajimalo proc kdyz se regnu pod jinym jmenem a prihlasim se pod novym mi to ve vysledkove listine zase napise stare jmeno, nechapu.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

Recon píše:me by jen zajimalo proc kdyz se regnu pod jinym jmenem a prihlasim se pod novym mi to ve vysledkove listine zase napise stare jmeno, nechapu.
taky se mi stalo.. :

2digitaldoom: hrajes jeste? :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

uz nehraju nemám ted čas ... spouštím webzin :)
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

Digitaldoom píše:uz nehraju nemám ted čas ... spouštím webzin :)
škoda.. nikdo jinej to tu nehraje?
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

koza píše:
Digitaldoom píše:uz nehraju nemám ted čas ... spouštím webzin :)
škoda.. nikdo jinej to tu nehraje?
Uz taky nehraju... Treba se k tomu vratim :roll:
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Já hraju, je to fakt dobrá hra, jen mě štvou ty vícenásobný lopingy stočený do sudů, jak tam 20 vteřin lítáš a pak tě to vyflusne někam do háje, protože mezi třetí a čtvrtou otočkou jsi měl zatočit o 20°doleva a proletět tou dírou, kterej si všimneš až když víš, kde ji hledat! :evil:
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

Já si skoro každej den najdu na to chvilku :lol: ale zatím sem v tom lama. první a druhou uroveň mám minimálně na stříbro a piluju to abych to měl vše na zlato :lol: to dá ještě moc práce ale fakt mě to baví :twisted:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

DonMichal píše:Já si skoro každej den najdu na to chvilku :lol: ale zatím sem v tom lama. první a druhou uroveň mám minimálně na stříbro a piluju to abych to měl vše na zlato :lol: to dá ještě moc práce ale fakt mě to baví :twisted:
já mám skoro na všech zelené meaile překonán rekord Nadeo ale to ti je prd platný protože jsou tam tací kteří jsou ještě o pár sekund rychlejší ;)
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

Nadeo se mě zadařil snad jen jednou. Někdy fakt nechápu jak je možný že zajeli takovej čas. :lol: Ale to přijde to přijde ..... :roll: :lol:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

DonMichal píše:Nadeo se mě zadařil snad jen jednou. Někdy fakt nechápu jak je možný že zajeli takovej čas. :lol: Ale to přijde to přijde ..... :roll: :lol:
no je to uplně jednoduchý ... joystick , nesmíš nikde škrtnout a zajet to naprosto dokonale a nikdy ubrat plyn atd ... :) hlavně v zatáčách se n a klávesnici strašně ztrácí protože na klavesnice je jen brzda nebo plyn nic mezi zatímco na yojstiku jedeš tu zatáčku pod plynem a tím získáš desetinky no a každé zatáčce jsou další desetinky a na konci to máš celkem těch pár sekund ;)
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

mno nějak si nedokážu představit že bych to hrál na joysticku.. :? to musí bejt divný ne? :D
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

No taky nevim nevim. Je to o zvyku ale s volantem to musí bejt taky hustý :lol: ale je fakt že s kláveskou to není nic moc
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

DonMichal píše:No taky nevim nevim. Je to o zvyku ale s volantem to musí bejt taky hustý :lol: ale je fakt že s kláveskou to není nic moc
a co třeba game pad s analogama? :twisted:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

koza píše: a co třeba game pad s analogama? :twisted:
jo to de taky ale ta koordinace dvou rukou je fkat blbá :) pořád tě to nutí zatáčet oběma což nejde :)) ne vážně je na tuhle hru joystick nejlepší :) rychlý přesný :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“