ALe řešíme jinou věc ... skiny ... nevím proč ale já nevidím jiné skiny než defaultní a oni zase nevidí můj skin ... nevíte čím to je ? mám nastaveno v obou nasteveních viditelnost skinů ale nic
Trackmania Nations ESWC
Moderátor: Baneshee
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak to jsi tyMastero píše:Já se držím na 4. místě v ČR i přesto, že jsem pár dnů už nehrál. Na světě jsem kolem 120. místa.
Ale na českých serverech mě nepotkáte, pač už tam nedostávám body...
- DonMichal
- Začátečník

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me by jen zajimalo proc kdyz se regnu pod jinym jmenem a prihlasim se pod novym mi to ve vysledkove listine zase napise stare jmeno, nechapu.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- koza
- Začátečník

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- koza
- Začátečník

- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já hraju, je to fakt dobrá hra, jen mě štvou ty vícenásobný lopingy stočený do sudů, jak tam 20 vteřin lítáš a pak tě to vyflusne někam do háje, protože mezi třetí a čtvrtou otočkou jsi měl zatočit o 20°doleva a proletět tou dírou, kterej si všimneš až když víš, kde ji hledat! 
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- DonMichal
- Začátečník

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já mám skoro na všech zelené meaile překonán rekord Nadeo ale to ti je prd platný protože jsou tam tací kteří jsou ještě o pár sekund rychlejšíDonMichal píše:Já si skoro každej den najdu na to chvilkuale zatím sem v tom lama. první a druhou uroveň mám minimálně na stříbro a piluju to abych to měl vše na zlato
to dá ještě moc práce ale fakt mě to baví
- DonMichal
- Začátečník

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no je to uplně jednoduchý ... joystick , nesmíš nikde škrtnout a zajet to naprosto dokonale a nikdy ubrat plyn atd ...DonMichal píše:Nadeo se mě zadařil snad jen jednou. Někdy fakt nechápu jak je možný že zajeli takovej čas.Ale to přijde to přijde .....
![]()
- koza
- Začátečník

- DonMichal
- Začátečník

- koza
- Začátečník

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: