Moderátor: morke

Mam osobni zkusenost jak z Arctic Cooling Copper Silent 2 M (ne tedy primo na a7n8x, ale na jine desce a s TC (termoregulace)) tak i zalmanem 7000. Je mi jasne, ze kazdy je z jine cenove tridy. V idle jsou oba OK. Neni slyset ani jeden. Pri burnu uz je ale poznat chladici vykon zalmanu. Arctic zvysi otacky na cca 2-2.5k ot/min (a chladi na 56-50 stupnu) a to uz je slyset. Na druhou stranu koukam ze tam mas vetrak vzadu a zdroj s 8cm vetrakem (?), tekze by ti to zas az tak nemuselo vadit.Mrazák píše:Taky ti doporucim Zalman, urcite se tam vejde(vlastni zkusenost)
Nepremyslel jsi o tomhle?

No co se tyce toho Articku, tak jsem mel vyhlidnuty tenhle. Ale pak jsem se nejak zacal bat, jestli se tam vleze. Toz jestli myslite ze jo, tak bych ho aji vzal, protoze jsem videl starsi verze toho sameho nekde v testech - sice moc nechladili ale zato byly skoro nejtizsi. Jinak planuju vymenit ten zdroj za nejaky s 12cm fanem ze spodu - aby to odsaval. A jeste jeden vrazit do bocnice tak, aby foukal na tu grafarnu a CPU. Pak bych asi vyhodil ten 8cm ktery odsava, protoze v tom plechu nejsou poradny diry a nechce se me to nejak prostrihavat.Taky ti doporucim Zalman, urcite se tam vejde(vlastni zkusenost )
Nepremyslel jsi o tomhle?

+/- stejná, akorát deluxe a non-X, ale layout maj stejnej... ale tahle uprava chce bastlil. a to ACčko by se tam vlést mělo.Stoobi píše:(vypadá to i na stejnou desku)
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian