Moderátor: L4mka

j. je to jako papír a ke všemu je jen sundavací jeden bok ale mi to nějak zkutíme.no_-_name píše:Prosím zkus pro příště srovnat ty fotky,nebo mi upadne hlava na stranu
EDIT: neni to nějaká AVANCE *** case? podle děr pro upevnění bočnice a těch zelených plastových "bazmeků" pro upevnění karet na zadní stěně to vypadá na podobnou technologii jako je u mojí Avance A007... pokud je Avance jako Avance tak tam máš plechy jak papír ...

vím. Je to rychla akce hned jsem hodim dalsi foto co jsme udelali do tet.LuckeR píše:Nejak mi unikla podstata toho ze co idete robit na tej case ....

nee. jeste prace bude.LuckeR píše:TO uz je akoze hotove ?
multibruskou a trochu pilovaní.mam dotaz: jak jsi řezal tu diru? Rolling Eyes

zatím ano. sháním takový spirálově rozřezany trubičky abych to do nich mohl zasadit ale zatim sem nemel stesticrug píše:Promin zdá se mi to nebo jsou kabely obalený červenou lepící páskou nebo něčím takovým ? to mi zrovna moc hezké nepřijde a ani oblepený ten okraj pro fan.
ty dírky jsou černy. je to mím fotákem má to zkurvenej blesk a ten to ozářil. dík na tu bočnici mam jeste jednu zmnenu.no me se na tom zatim liby jen ve predu jak tam je rozvrtani ve tvaru ohne ale chtelo by to jeste prestriknout aby to bylo cerny i v tech dirach. jinak peknej navrh na bocnici!!

za 1) olepene kable se ZDROJE elektrikarskou paskou docela hnus , ale kdyzmu se libi neco jinyho , uz to nesundavej bude to hnusne lepit , skus treba FLEXO