7800GS vs. 7800GT
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- busy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
7800GS vs. 7800GT
Mam otazku. Prave som reklamoval 6800 ktoru som kupil pred 15 mesiacmi, takze to vtedy nebola ta najlacnejsia karta na trhu. povedali mi ze ak reklamacia vyjde tak mi daju inu kartu pretoze ich uz nemaju. chem sa opytat ci mam zobrat 7800GS do AGP alebo radsej predat dosku a procak a kupit PCIe a 7800GT. Nikde som nevidel porovnanie 7800GS vs 7800GT. body v 3dMarku ma az tak netrapia. skor vykony v hrach ako BF2. Dokonca by som mozno mohol nechat aj procak a dosku a predat radsej sempron 64 2800+ a MSI K8N platinum a moje diely hodit do druheho pc. a sebe kupit procesor s.939 a dosku PCIe. Len ma zaujima ci to nebudu zbytocne vyhodene peniaze. Mozno by naozaj stacilo teraz zobrat 7800GS a o rok kupit nove pc. aj zo socketom AM2. vie mi niekto poradit?
//edit Thellwin - přesun z NV grafik
//edit Thellwin - přesun z NV grafik
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- busy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
to mi je jasne. mne skor islo o to ci ma zmysel menit ten procak a dosku kvoli tomu ci budem mat 7800GT(7900GT ak ju budu ponukat) alebo mi staci 7800GS. mate s nimi niekto skusenosti aky je medzi nimi skutocny rozdiel. nezaujima ma nejaka recenzia od niekoho kto ma zaplatene aby napisal ze su to shity aj tak je najlepsia x1900
- no-X
- Středně pokročilý
- busy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ty si nepochopil o co mi islo. chcel som povedat ze nechcem vidiet nejaku recenziu ktoru napise niekto kto je za 7800GT alebo si mysli ze AGP je najvacsia p*** alebo mu jednoducho niekto zaplati za recenziu pre jednu alebo druhu vec. to bolo len prirovnanie s tou x 1900
- no-X
- Středně pokročilý
- 133
- Začátečník