co je lepsie? Cinema 4D alebo 3ds Max?
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne pouzivam Blender, hlavne proto, ze je zadarmo (a ze simulace kapalin rulezzz), pokud bych si mel vybrat komercni, tak bych zvolil nejspis 3ds Max. Ale podle meho nazoru Blender, ac je free, tak funkcemi a kvalitou vysledku se mnohym komercnim programum bez problemu vyrovna. Stejne imho nejvic zalezi na talentu a schopnostech autora...
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- s10
- Nováček

- Axis
- Začátečník

-
Áno,aj roky,a vo tom to jeFlegy píše:naucit se modelovat? to muze trvat roky![]()
me osobne dela obcas problemy si predstavit z ceho ten danej predmet mam "slozit"![]()
jinak nenajde se nejakej sikula co prohloubi moje znalosti ? 3D studia? mayi nebo C4?
Kasli na modelovanie objektov zo vselijakych primitiv,chod na to bod po bode
Myslím že v nejakých kurzoch ti radi pomôžu so znalosťami
- s10
- Nováček

jj odporucam bod po bode tak mas plnu kontrolu a nemusis koumat kde co povytiahnut. inac aj to auticko je modelovane pod po bode.Axis píše:Áno,aj roky,a vo tom to jeFlegy píše:naucit se modelovat? to muze trvat roky![]()
me osobne dela obcas problemy si predstavit z ceho ten danej predmet mam "slozit"![]()
jinak nenajde se nejakej sikula co prohloubi moje znalosti ? 3D studia? mayi nebo C4?![]()
Kasli na modelovanie objektov zo vselijakych primitiv,chod na to bod po bode![]()
Myslím že v nejakých kurzoch ti radi pomôžu so znalosťami
- pruso
- Začátečník

Oba programy jsou dost rozšířené a populární, já používám CINEMA 4D v9.x a sem velice spokojený, cinema se v posledních letech opravdu rozjela a dostala řadu ocenění(víc než 3ds max), jedná s největších výhod cinemy je HyperNurbs
))) Záleží na tobě jaký program budeš používat, zkus oba dva a který se ti víc bude líbit v tom pracuj