Číselník na analog. panel. měřič otáček

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Smajchl
Začátečník
Začátečník

Číselník na analog. panel. měřič otáček

Příspěvek od Smajchl »

Ahoj lidi, mám takovou pikantní otázečku, scháním někde číselník na pěkný analogový panelový měřič otáček ventilátoru. Ten je tam jen ten základ :(
Díkys :-D
Sweet_Acid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sweet_Acid »

Co ho naskenovat a poupravit v PC a vytisknout ?
PC:CPU : AMD Athlon 64 3000+ @2,44 GHz, RAM : 1 GB, HDD : 160GB, GPU : NVIDIA GeForce 6600GT PCI-e, MB : ASUS K8N4-E, DVD Rom : NEC (MAD DOG)
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
Smajchl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smajchl »

Sweet_Acid píše:Co ho naskenovat a poupravit v PC a vytisknout ?
JOJO, dobrý nápad :) taky mě mohl napadnout....
Sweet_Acid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jj, v jednoduchosti je síla :) nebo to můžeš naskenoovat a poslat mi to :) (každopáídně, dostat to do PC je základ a pak s tim můeš dělat co je libo) :-D
PC:CPU : AMD Athlon 64 3000+ @2,44 GHz, RAM : 1 GB, HDD : 160GB, GPU : NVIDIA GeForce 6600GT PCI-e, MB : ASUS K8N4-E, DVD Rom : NEC (MAD DOG)
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
Smajchl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smajchl »

Sweet_Acid píše:Jj, v jednoduchosti je síla :) nebo to můžeš naskenoovat a poslat mi to :) (každopáídně, dostat to do PC je základ a pak s tim můeš dělat co je libo) :-D
to máš pravdu :wink:
Sweet_Acid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pokud bys chtel s tim navrhem nejak pomoct staci rict .. kdyz mi posles rozmery toho papriku vevnitr a na jakyam radiusu je ta stupnice popripade jakejma hodnotama zacina a konci tak jsem schopnej to do par hodin sem hodit (teda az se dostanu z prace domu :comp: )
Smajchl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smajchl »

Sweet_Acid píše:Pokud bys chtel s tim navrhem nejak pomoct staci rict .. kdyz mi posles rozmery toho papriku vevnitr a na jakyam radiusu je ta stupnice popripade jakejma hodnotama zacina a konci tak jsem schopnej to do par hodin sem hodit (teda az se dostanu z prace domu :comp: )
Ok, ale nebude to dnes, jsem v práci.... :)
Sweet_Acid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ok, rozmery napiš se, foto (sken) kdyžtak na sweet_acid@seznam.cz ... doma to vyzvednu a nejak udělám pár návrhů ....
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“