Pry je to otazka nastaveni FF. Nevite teda co udelat? (hlavne neradte odinstalaci FF apod veci
Prihlaseni do banky - IE preskakuje do FF
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prihlaseni do banky - IE preskakuje do FF
Zniceho nic zacalo IE najednou pri pokusu o prihlaseni do mojebanka.cz samo presmerovavat na FF. Spusti se IE, zada se adresa a pri pokusu o nacteni se automaticky otevre Firefox a stranka nacte v nem, coz bohuzel banka nepodporuje. Nevite kde by mohl byt problem? Celou dobu to normalne fungovalo a najednou to proste zacalo preskakovat 
Pry je to otazka nastaveni FF. Nevite teda co udelat? (hlavne neradte odinstalaci FF apod veci
)
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- wallot
- Středně pokročilý

-
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To bohuzel nepomaha...je ale zajimavy ze mi to same dela i na notebookuwallot píše:mas IE jako vychozi prohlizec?
mas ve FF vypnuty nastavovani jako vychozi prohlizec?
- wallot
- Středně pokročilý

-
resils to s bankou? pomerce casta na jednoduchy problemy maji funkcni reseni jelikoz asi nebudes sam jak tak znam zazracny system kb (kdysi jsem s byvalou firmou byl v pilotnim projektu a 4 roky sem poslouchal nadavajicho koleguNidzo píše:To bohuzel nepomaha...je ale zajimavy ze mi to same dela i na notebookuwallot píše:mas IE jako vychozi prohlizec?
mas ve FF vypnuty nastavovani jako vychozi prohlizec?
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prave ze resil, zacal mi povidat cestu k IEwallot píše:resils to s bankou? pomerce casta na jednoduchy problemy maji funkcni reseni jelikoz asi nebudes sam jak tak znam zazracny system kb (kdysi jsem s byvalou firmou byl v pilotnim projektu a 4 roky sem poslouchal nadavajicho kolegu)
btw: ale nechapu ze to proste najednou prestalo fungovat...celou dobu v pohode, nic se neinstalovalo, neprenastavovalo a najednou bac a nejde to jak na PC tak na NB.
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jj, betu IE7 mam (tu verzi co se nemusi instalovat)...Jasper píše:Dela ti to jen u banky nebo i u jinych stranek? Netestoval jsi nahodou betu IE7?
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak z registrů smaž tento klíč: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{c90250f3-4d7d-4991-9b69-a5c5bc1c2ae6}
Vice zde:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 87#6885187
Vice zde:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 87#6885187
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: