Jedná otázečka ohledně SATA disku

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jedná otázečka ohledně SATA disku

Příspěvek od D.U.K.E. »

Zdravím,
upgradoval jsem ovladače pro sata na své desce s čipovkou nForce 430, restartuju kompl a nestačím se divit, můj pevný disk je dole na pravo v liště jako výměnné zařízení..jako usb mass storage......čím to je?
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

je to tim ze SATA podporuje Hotplug technologie ->odpojovani za chodu. ja to mam taky :D
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.U.K.E. »

Díky moc, uklidnil jsi mě.....jo a nevíš náhodou, jak je možný, že všichni tu řeší ovladače pro sata řadič a mně ho při první instalaci našly Windowsy naprosto bez problému bez nějakých přidavných driverů?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Protože máš na desce řadič který je podporován přímo instalačkou windowsu, takže si to rovnou načte.
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

U starsich desek se instalovaly RAID drivery :)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“