SS_Rambo píše:Veškere procesy mu trvají dlouho... Chry chodily přbližně se stejným počtem FPS jako na Celeronu 800MHz, 256MB SDRAM, G2 MX400...
Cokoli se na něm dělá tak vše chodí pomalu, veškeré aplikace, pomlu se vypíná, pomalu najíždí... Veškere činosti chodí při nejlepším jak na té P2, nebo na tom celeronu 800MHz (Ten jsem dřív používal a hrával jsem na něm hry, tak mohu porrovnat)....
Windowsy jsem tam nainstaloval dnes nové, rozdil v rychlosti žádny. Je tam WindowsXP a na tom celronu 800MHz jsem mněl také WinXP s přesto chodí v mnohých věcech svižněji.
No tak to mi neprijde vubec divne..
GeForce4 MX440SE 64MB je neco strasnyho. To ze je G2 MX400 stejne rychla by odpovidalo..
Dale 256MB je hrozne malo na windows xp. Malovani otevirajici se 3,5 sec neni vinou procesoru, ale prave nedostatkem volne pameti. (RAM pak musi nahradit HDD a to je to co zpomaluje spousteni)
Co se tyce SuperPI, namerene casy jsou v poradku a odpovidaji vykonu procesoru.
Pokud mrknes zde na foru to threadu vysledcich SuperPI, najdes tam toto:
Vysledky pro 1M
Celeron 1700 (Willamete): 2 min 13 s
Intel Celeron Willamette 1700 MHz: 2m24s
Celeron 1,7GHz: 1m59s
Takze tvuj vysledek 1M odpovida. Nelekej se tech docela velkych rozdilu, ale na kazdem pocitaci bezi jine podprogramy a zatizeni procesoru je u nekoho vetsi u nekoho mensi.
Na me starem PIII stacilo vypnout rezidentni ochranu a vysledek v SuperPI se zlepsil o rovnou minutu
Hlavni problem bych videl v nedostatku operacni pameti. 512MB je takove zdrave minimum pro WinXP.
Graficka karta by se hodila vymenit treba za bazarovou GeForce 4Ti.