Zdravim, mam teckovanou kartu OT+Warez, tak pisu do smetiste.. nyni vlastnim VGA 9600XT 256MB DDRII/128bit, zbytek sestavy viz popis. Jelikoz budu cca za mesic ci dva prodavat tu 9600XT za 2500,- (vazne!), nasetrim zbytek penez, uvazuju nad koupi nove VGA do AGP. jako nejlepsi volba se mi jevi prave X1600PRO 256MB DDRII, 6600GT uz ne.
Jestli nekdo nesdilite muj nazor, piste, jinak lepsi kartu vykon/cena jsem nevidel..
jo a nevite posim nekdo, jestli bude X1600XT do AGP? Alespon jsem o tom nikde neslysel/necetl!
jakou VGA do 4200,- (AGP)?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- kotas
- Středně pokročilý
- Thellwin
- Administrátor
To že máš kartu NNN neznamená, že by jsi měl svoje dotazy patřící do jiné sekce pokládat na smětišti.
Přesun ze smetiště do Rad a doporučení s nákupem komponent.
Já bych zkusil buď ten RX1600Pro a nebo GF6800XT, pokud by se podařil unlock tak by to byla lepší volba.
EDIT : Tak jak jsem právě zjistil s NNN se nemůže skoro nikde psát. Což nic nemění na tom, že se to na smeťáku řešit nebude. Budeš muset počkat než ti karta zmizí.
//Thellwin - smazáno OT
Přesun ze smetiště do Rad a doporučení s nákupem komponent.
Já bych zkusil buď ten RX1600Pro a nebo GF6800XT, pokud by se podařil unlock tak by to byla lepší volba.
EDIT : Tak jak jsem právě zjistil s NNN se nemůže skoro nikde psát. Což nic nemění na tom, že se to na smeťáku řešit nebude. Budeš muset počkat než ti karta zmizí.
//Thellwin - smazáno OT
Goldnoob team proud member!