jinej genius
logitech by mě vyšel na 300,-
takže kterej? pls....

v ruce udržim basketbalovej míč takže malý ruce nemam.. a přehnaně velký taky ne.. a doufám že bude ok..Maxtor píše:no ne.. ber toho logitecha.. tahle rada a ta jeste starsi byla snad to nejlepsi, co se v joystickovym nebi kdy objevi.. teda krome pana-boha hotase..
..jedina vec na kterou bych upozornil.. pokud mas nejaky malinky pazoury, tak to bude problem.. je pomerne velkej.. ale zase nejakej prerostlej kyklop taky byt nemusis.. proste normalni dospely clovek s normalnima rukama..

chci to na trackmanii nations... a chci utratit co nejmín.. takže do 300,- a nejspíš vezmu ten logitech.. je tu znich očividně nejlepší.. a simulátory nehraju..mungo píše:Pocuj, co s tymi joystickmi chces hrat a si naozaj limitovany tak nizkou sumou?
Geniusom odchadzaju potenciometre. Mal som F23-ku digital - gameport a dlho presne nelietala. Mensi pokus naznacil, ze by stacilo vymenit potenciometre, ale to by znamenalo opracuvat ich osky - do toho sa mi moc nechcelo, aj ked by stacil pilnik. Na manipulaciu je to dobry joy, ale tie potaky ho torpeduju.
Neviem, ako starsie Logitechy, nove maju prisernu povest.
Ak je to mozne, investoval by som viac, ale do lepsieho joystika - ak chces hrat seriozne simulatory. Ak nieco arkadoviteho, mozno to tolko nebude vadit.
Takze co chces hrat, kolko penazi chces dat do zeleza a naozaj je tvoj vyber len medzi tymito 2 druhmi?