6800GS a neostrost obrazu
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Rammstein
- Začátečník

6800GS a neostrost obrazu
Koupil jsem si tudle grafiku od MSI a po nainstalování ovladačů atd atd mám neostrej obraz, ve hře je to v poho, ale ve win mám rozmazanej všechen text PLS help me
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

Zde je screen http://cs.vokr.com/Neostros.jpg
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

Mám Samtron 76BDF "17" rozlišení 1024*768 na 60Hz, když dám víc je to ještě víc rozmazanýcool.user píše:me taky ne, coz znamena ze chyba bude nejspise primo na vystupu.axloth píše:me to rozmaznuty nejak neprijde...
Jakej mas monitor? jak nastavenej? rozliseni?frekvence? pres co pripojenej?
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- Rammstein
- Začátečník

to bych neřekl...já tam nidke nic nemám :-/ ale zkus mě napsat kde...třeba se přehlížím....jinak před digitální výstup je to o něco lepší, ale není to onogerimo píše:Kdyztak zaostrit obraz jde v ovladacich.
- Dawe111
- Červená karta

-
Fakt to máš celkem rozmazané, jestli to před tím nebylo..hmm, ..jinak zostření máš ve FW ..korekce barev..Rammstein píše:to bych neřekl...já tam nidke nic nemám :-/ ale zkus mě napsat kde...třeba se přehlížím....jinak před digitální výstup je to o něco lepší, ale není to onogerimo píše:Kdyztak zaostrit obraz jde v ovladacich.
- Rammstein
- Začátečník

- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
rozdelej monitor a posteluj ostrost na tom VF trafu(nebo jak se to jmenuje)Rammstein píše:No taxem to trochu zaostřil a poladil a je to lepší, jenže furt ve windowu je to rozmazané, ale ve hrách je to prostě supr...nevím co s tím může bejt a hlavně kde je ta chyba...
btw proc mas jen na 60Hz?? kdyz zvlada 85Hz? tim si ku*vis oci
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- Rammstein
- Začátečník

nj jenže ve hrách je to super, bez chyby, ale ve win je to rozmazaný, kdyby se to poštelovalo jaxi psal, tak by to třeby bylo rozmazaný i ve hrách... Prostě ve hrách super, jen ve win....Stepa píše:rozdelej monitor a posteluj ostrost na tom VF trafu(nebo jak se to jmenuje)
btw jedu na 60Hz pže na víc je to ještě víc rozmazaný....
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Něco mě napadalo možná blbost, ale třeba je to faktRammstein píše:nj jenže ve hrách je to super, bez chyby, ale ve win je to rozmazaný, kdyby se to poštelovalo jaxi psal, tak by to třeby bylo rozmazaný i ve hrách... Prostě ve hrách super, jen ve win....Stepa píše:rozdelej monitor a posteluj ostrost na tom VF trafu(nebo jak se to jmenuje)
Nemáš náhodou zaplý vyhlazování textu ClearType? Ono to dělá text takovej rozmazanější, protože bez něj to strašně řeže do očí (LCD monitor). Najdeš to ve vlastnosti -> vzhled -> efekty -> metoda vyhlazování...
?
- Rammstein
- Začátečník

Mno právě to mám zaplý, bez toho je to ještě strašnější...s tímdle ej to aspon k přečteníGorr GrimWolf píše: Něco mě napadalo možná blbost, ale třeba je to fakt
Nemáš náhodou zaplý vyhlazování textu ClearType? Ono to dělá text takovej rozmazanější, protože bez něj to strašně řeže do očí (LCD monitor). Najdeš to ve vlastnosti -> vzhled -> efekty -> metoda vyhlazování...
-----
Jinak jsem zjistil že to rozostření je spíše jen na bílým, pozadí kde je text...jiank všude je to vcelku i v poho....fakt nvm co s tím
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
zkusit to muzes ne? pak to muzes vratit zpatky...btw lepsi mit ostry pismenka nez trosku rozostrenou hru,kde to poznas min nez ve woknechRammstein píše:nj jenže ve hrách je to super, bez chyby, ale ve win je to rozmazaný, kdyby se to poštelovalo jaxi psal, tak by to třeby bylo rozmazaný i ve hrách... Prostě ve hrách super, jen ve win....Stepa píše:rozdelej monitor a posteluj ostrost na tom VF trafu(nebo jak se to jmenuje)
btw...neni jen subektivni pocit ze je hra ostra? treba to je rozostreny taky,ale tys to tak nepostreh....testni to a uvidis
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- Rammstein
- Začátečník

mno za 1. monitor je v zaruce ( nechce se mi do něj šahat )Stepa píše:
zkusit to muzes ne? pak to muzes vratit zpatky...btw lepsi mit ostry pismenka nez trosku rozostrenou hru,kde to poznas min nez ve woknech
btw...neni jen subektivni pocit ze je hra ostra? treba to je rozostreny taky,ale tys to tak nepostreh....testni to a uvidis
2. v testu kvalitny obrázku je to super a za 3. ve hře je to fakt v poho
- no-X
- Středně pokročilý

- Rammstein
- Začátečník

mno řeknu ti to takhle dřív jsem měl GF 2 a v pohodě a teď tu 6800GS a dělá to todle, ale asi ju zkusím vzít ke kámošovi co mu to udělá...no-X píše:Tohle je na 99% HW závada buď u monitoru nebo na grafice. Pokud to monitor na jiný grafice nedělá, reklamuj grafiku. Případně opačně.
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No rekl bych, ze monitor je v tom nevine. Protoze pokud jsi delal screenshot tlacitkem PrintScreen tak bychom mi ostatni na tom obrazku nic nenormalniho nevideli, nase monitory jsou vesmes poradku
(Abychom mohli vahat mezi monitorem a grafikou, musel by jsi vzit fotak a vyfotit monitor)
Takze je to urcite graficka karta.
Nainstaluj si posledni ovladace http://download.nforce.cz/84.21_forcewa ... l_whql.exe
Takze je to urcite graficka karta.
Nainstaluj si posledni ovladace http://download.nforce.cz/84.21_forcewa ... l_whql.exe