Problem s Ati Sapphire X800XL hybrid

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Mach
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problem s Ati Sapphire X800XL hybrid

Příspěvek od Mach »

Obrázek

Mam problem, kouknete se na ty stiny a pochopite :( ... Nejhorsi na tom je, ze to neni jen otazka LotRa BfM 2, ale to stejny mi to dela minimalne i v AoE III ... ovladacema to neni, delalo mi to s 6.2 dela mi to i s 6.3 ... Detaily mam na full , rozliseni 1024x... Psal jsem uz na zive.cz, tam me odkazali tady sem... jinak na zive se nasel nekdo s x800GTo, kteremu se deje to same...

moje sestava:
Asus K8N4-E DeLuxe.
Athlon 64 3400+
2x512MB RAM Kingston
...

blby je, ze kartu sem uz jednou reklamoval, delala mi neplechu a rozhazovala textury, pry se prehrivala... tak uz se mi do dalsi reklamace nechce...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

0118 999 881 999 119 7253
Mach
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mach »

hmmmm, aji v AoEIII? Takze to bude asi pouzitim stejne technologie? AoEIII sem tedka vymazal, ale klidne dohraju a udelam screenshot, je to tam totiz prakticky to stejny...

ale dobre, zkusim ty detaily stinu zmensit, snad to bude funkcni :)
Mach
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mach »

Tak jsem zkousel i omega drivery a ty nepomohly... nemate nekdo prosim nejakej typ, co s tim? nebo je tu vic lidi, co maj stejnej problem? ... mam zkouset reklamaci?

protoze co se tyka lotra, tak to dela aj lidem, co maj nvidie a jine atiny... chjo :(
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Mach píše:Tak jsem zkousel i omega drivery a ty nepomohly... nemate nekdo prosim nejakej typ, co s tim? nebo je tu vic lidi, co maj stejnej problem? ... mam zkouset reklamaci?

protoze co se tyka lotra, tak to dela aj lidem, co maj nvidie a jine atiny... chjo :(
a ty chces reklamovat grafiku kvuli tomu ze ma lotr2 zmrseny engine? :stupid: s timhle ovladace moc nenadelaj...
0118 999 881 999 119 7253
Mach
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mach »

ale mne to se neco podobneho deje i v AoE III, tak ja nevim
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“