Prenos souboru v trilianu-nastaveni portu?
- Matias
- Začátečník

-
Prenos souboru v trilianu-nastaveni portu?
pro prijpojeni lze nastavit rozzsah portů, co tam muzu napsat resp. od kolikátýho portu po kolikátej? prosim nepiste my ze to funguje i bez nastaveni to vim taky alle chci zkusit tohle nastaveni tak diky.
Naposledy upravil(a) Matias dne sob 18. bře 2006, 12:32, celkem upraveno 1 x.
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastaveni Portů v Trilianu
Tam si nastav co chceš.
- Matias
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

máš na mysli local port kterej otvírá trillian nebo remote port na serveru? ten můžeš změnit dost ztuha
naopak local port ti může bejt ukradenej, já mám teda 1200-1240 abych nemusel otvírat zbytečně velký rozmezí ve firewallu, ale jak říkám, je to jedno. a je to port pro outbound komunikaci, takže ten nesouvisí s přijímáním souborů, na to je potřeba právě ještě nastavit port pro inbound komunikaci (nevím jak to je přesně v trillianu ale musí to tam bejt.) a samozřejmě to pak musíš povolit ve firewallu.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Matias
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

komunikace jde přes server kterej to řeší sám ale na posílání souborů je třeba mít otevřenej port a u tebe to je nejspíš zabitý protože nemáš ten port veřejnej, tam nepomůže ani svěcená voda. možná, opakuju možná, by šlo povrtat se v nastavení a zrubat přímý spojení ale nevím. zajímalo by mě jak to funguje v oficiálním ICQ, tam porty tuším třeba nejsou, dost možná to jde přes server protože někde se to chytat musí
ignorelist: kremrole a dezoláti