když je propojím s routerem tak to nechce jít.Nevím kde je chyba.Druhý problém mám se sítí že když nasdílím složky a chci je přidat jako místa v síti tak tam sice jsou ale nejdou vybrat
2PC WI-FI AP(ovisWL-5460)+ROUTER(ovisIP-3047)+Sdílení pomoc
Moderátor: Don
- pcmaker2
- Nováček

-
2PC WI-FI AP(ovisWL-5460)+ROUTER(ovisIP-3047)+Sdílení pomoc
Takže první problém mám s nastavením routeru.Po reinstalu win XP mi nechodí síť a nemůžu sakra ani zprovoznit router.Teď nevím jestli mám do nastavení routeru v IP ADRESS dát adresu AP nebo IP internetu od providera.Když zapojím zvlášt AP na jeden nebo druhý PC tak net jde ale
když je propojím s routerem tak to nechce jít.Nevím kde je chyba.Druhý problém mám se sítí že když nasdílím složky a chci je přidat jako místa v síti tak tam sice jsou ale nejdou vybrat
.Šlapalo to parádně předtím.Tak snad vás něco napadne
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pcmaker2
- Nováček

-
- pcmaker2
- Nováček

-
Nikdo netuší kde je chyba?Net jde přes router na 2 PC ale na prvním PC mám skoro plnou rychlost(800 Kbps) a na druhém je jen asi do 50 Kbps.
To teda nechápu
.1 PC je napojeno AP(LAN1) a nastaveno podle návodu.2 PC je připojeno na router do LAN2 a WAN mám z routeru napojený do AP na LAN2.Je to správně?Možná chyba v nastavení masek?Někde mám 255.255.255.000 a někde jen 255.255.000.000.Moc tomu nerozumím :?Jinak moje ICQ 203930030
To teda nechápu