Rozsireni RAM u NTB

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Duskyrose
Nováček
Nováček

Rozsireni RAM u NTB

Příspěvek od Duskyrose »

Ako je to s rozsirenim RAM v NTB? Je treba pockat nejaky cas, myslim nieco so zarukou? A kde mi tu RAM dodaju? V nejakom autorizovanom servise? Alebo v nejakom obchode s PC? Neporusi sa tym zaruka?
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Rozšíření RAM u NB může být docela problém, protože né všechny desky v NB jsou kompatibilní se všemi pamětmi. Pokud se v problematice neorientuješ je dobré takový úkon vložit do rukou expertů. Takových firem je spousta, stačí hledat v okolí byliště.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozsireni RAM u NTB

Příspěvek od Dzin »

Duskyrose píše:Ako je to s rozsirenim RAM v NTB? Je treba pockat nejaky cas, myslim nieco so zarukou? A kde mi tu RAM dodaju? V nejakom autorizovanom servise? Alebo v nejakom obchode s PC? Neporusi sa tym zaruka?
Tak když ám nenapíšeš typ NB tak to je těžky;)
Vymena RAM je ale vetšinou u NB velmi jednoduchá:) O zaruku by si nemel prijit, vlastne jen do sadíš do slotu ze spodu NB, typ ram máš v manualu treba nebo najdeš dle typu NB na netu.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Duskyrose
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duskyrose »

Ja este ten NTB nemam, len uvazujem o kupe a jeden model od Asusu z rady M6Va ma 512 MB, no ja by som chcel hned dokupit dalsich 512MB. Sam to robit urcite nebudem, len som chcel vediet, ci s tym mam ist do Asusu servisu, alebo mi to spravia v beznom PC.shope.
DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeathFriend »

Duskyrose záleží na tom kde to budeš kupovat,ale jinak třeba Czechcomputer.cz nebo Cybex.cz ti tam tu tvou vybranou ramku přidají popř. vymění pokud jsou oba sloty již plný.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Duskyrose píše:Ja este ten NTB nemam, len uvazujem o kupe a jeden model od Asusu z rady M6Va ma 512 MB, no ja by som chcel hned dokupit dalsich 512MB. Sam to robit urcite nebudem, len som chcel vediet, ci s tym mam ist do Asusu servisu, alebo mi to spravia v beznom PC.shope.
Hlavne už v shopu na netu máš napsano třeba 512MB RAM a hned za tím rozšířitelné na 2GB třeba....takže na to koukej. Jinak je to snadne asi jako vyndat baterii z NB ale pokud si netroufáš tak radeji prodejce, tohle udelá zdarma do minuty na mistě:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Duskyrose
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duskyrose »

Tak diky za rady:) Caute
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“