Rozsireni RAM u NTB
Moderátor: Don
- Duskyrose
- Nováček
-
Rozsireni RAM u NTB
Ako je to s rozsirenim RAM v NTB? Je treba pockat nejaky cas, myslim nieco so zarukou? A kde mi tu RAM dodaju? V nejakom autorizovanom servise? Alebo v nejakom obchode s PC? Neporusi sa tym zaruka?
- Fifi
- Středně pokročilý
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozsireni RAM u NTB
Tak když ám nenapíšeš typ NB tak to je těžky;)Duskyrose píše:Ako je to s rozsirenim RAM v NTB? Je treba pockat nejaky cas, myslim nieco so zarukou? A kde mi tu RAM dodaju? V nejakom autorizovanom servise? Alebo v nejakom obchode s PC? Neporusi sa tym zaruka?
Vymena RAM je ale vetšinou u NB velmi jednoduchá:) O zaruku by si nemel prijit, vlastne jen do sadíš do slotu ze spodu NB, typ ram máš v manualu treba nebo najdeš dle typu NB na netu.
- Duskyrose
- Nováček
-
- DeathFriend
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne už v shopu na netu máš napsano třeba 512MB RAM a hned za tím rozšířitelné na 2GB třeba....takže na to koukej. Jinak je to snadne asi jako vyndat baterii z NB ale pokud si netroufáš tak radeji prodejce, tohle udelá zdarma do minuty na mistě:)Duskyrose píše:Ja este ten NTB nemam, len uvazujem o kupe a jeden model od Asusu z rady M6Va ma 512 MB, no ja by som chcel hned dokupit dalsich 512MB. Sam to robit urcite nebudem, len som chcel vediet, ci s tym mam ist do Asusu servisu, alebo mi to spravia v beznom PC.shope.