kodek H.264
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- izuel
- Začátečník

-
kodek H.264
Ahoj,
Chtěl jsem se zeptat jestli je nějaká možnost rozběhnout akcelerovaně video .MOV s kodekem H.264 na Radeonu X850. Vím ,že mají mít oficiální hardware podporu až současné čipy X1300,X1600,X1800,X1900. Ale jestli je nějakej háček jak to udělat. Dost trailerů na novinky filmů je v tomhle kodeku a mě to jede tak 2-5 fps. Nevím proč to vůbec dělají když to sotva jede.Naproti tomu konkurenční HD-WMV je stejně kvalitní (podle mě) a jede fpohodě.
díky všem
Chtěl jsem se zeptat jestli je nějaká možnost rozběhnout akcelerovaně video .MOV s kodekem H.264 na Radeonu X850. Vím ,že mají mít oficiální hardware podporu až současné čipy X1300,X1600,X1800,X1900. Ale jestli je nějakej háček jak to udělat. Dost trailerů na novinky filmů je v tomhle kodeku a mě to jede tak 2-5 fps. Nevím proč to vůbec dělají když to sotva jede.Naproti tomu konkurenční HD-WMV je stejně kvalitní (podle mě) a jede fpohodě.
díky všem
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: kodek H.264
nahod nakej link na nakej takovej trailer to vyskousimizuel píše:Ahoj,
díky všem
- no-X
- Středně pokročilý

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=61414Potřebuji přehrát h.264 o vyšším rozlišení, než grafická karta podporuje...
Použijte softwarový coreAVC dekodér. Zde si stahněte avc win 32 archiv (dekodér) a tcpmp win32 archive (nejnovější verzi; je to přehrávač). Dekodér pak rozbalte do adresáře s přehrávačem - to je vše. Tento dekodér má nejnižší HW nároky, ale i tak je do jisté míry závislý na grafické kartě (např. Matrox G400 nestačí)
S 3200+ procesorem mi jde 720p 15Mbps 30FPS bez problému
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- izuel
- Začátečník

-
- izuel
- Začátečník

-
Re: kodek H.264
Stratos napsal :
nahod nakej link na nakej takovej trailer to vyskousim
Ahoj ,
Děkuju za odpověd, třeba tady :
http://movies.apple.com/movies/disney/t ... h1080p.mov
Jinak podle toho co máš za nařachlou grafiku,,je jasný ,že ti to pojede, dotaz zněl,jestli je nějaký způsob jak to rozběhnout na generaci starší tzn..X850XT
nahod nakej link na nakej takovej trailer to vyskousim
Ahoj ,
Děkuju za odpověd, třeba tady :
http://movies.apple.com/movies/disney/t ... h1080p.mov
Jinak podle toho co máš za nařachlou grafiku,,je jasný ,že ti to pojede, dotaz zněl,jestli je nějaký způsob jak to rozběhnout na generaci starší tzn..X850XT
- no-X
- Středně pokročilý

Samozřejmě to není WMV. Je to standardní h264. Vyzkoušel jsi ten AVC dekodér? Podle toho, co píšeš, předpokládám že neizuel píše:S 3200+ procesorem mi jde 720p 15Mbps 30FPS bez problému
Nevím jakou máš grafiku, ale tak to jistě není .mov s h.264. WMV-HD je k nerozeznání a jede plynule ,to bude asi on.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- izuel
- Začátečník

-
Tak už sem to vyzkoušl, opravdu to jede plynule! děkuju moc za ten přehrávač, ja paráda když tomu někdo hodně rozumíno-X píše:Samozřejmě to není WMV. Je to standardní h264. Vyzkoušel jsi ten AVC dekodér? Podle toho, co píšeš, předpokládám že neizuel píše:S 3200+ procesorem mi jde 720p 15Mbps 30FPS bez problému
Nevím jakou máš grafiku, ale tak to jistě není .mov s h.264. WMV-HD je k nerozeznání a jede plynule ,to bude asi on.
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: