zamrzani pri hrach atd...radeon X800gt; za kazdou pomoc diky
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- fojtan
- Nováček

-
zamrzani pri hrach atd...radeon X800gt; za kazdou pomoc diky
zdravim.
mam docela zavazny problem s pocitacem - pri hrani 3D aplikaci a her (vzdy zkouseno na fear a call of duty) pocitac po nekolika minutach hrani zcela zatuhne pricemz obraz zustane, a je nutny tvrdy restart. zkousel jsem vselijake ovladace, ruzne povypinani vsech efektu, ruzna nastaveni biosu, directx testy, vyndavani a stridani pameti..., proste vse co me napadlo, ale problem porad zustava. uz si fakt nevim rady co s tim. ve windowsech je vse (nebo se zda byt) naprosto ok, ale jak rikam po spusteni hry to za par chvil zamrzne...
jsem rad za kazdy tip nebo radu jak situaci vyresit.
predem dik, s pozdravem fojťan.
mam docela zavazny problem s pocitacem - pri hrani 3D aplikaci a her (vzdy zkouseno na fear a call of duty) pocitac po nekolika minutach hrani zcela zatuhne pricemz obraz zustane, a je nutny tvrdy restart. zkousel jsem vselijake ovladace, ruzne povypinani vsech efektu, ruzna nastaveni biosu, directx testy, vyndavani a stridani pameti..., proste vse co me napadlo, ale problem porad zustava. uz si fakt nevim rady co s tim. ve windowsech je vse (nebo se zda byt) naprosto ok, ale jak rikam po spusteni hry to za par chvil zamrzne...
jsem rad za kazdy tip nebo radu jak situaci vyresit.
predem dik, s pozdravem fojťan.
- Smeli
- Začátečník

-
- fojtan
- Nováček

-
- w4Ve
- Nováček

-
- fojtan
- Nováček

-
dneska se mi to taky jednou misto zamrznuti restartovalo... no ale kdyz to podtaktujes tak je stejne neco spatne ne?w4Ve píše:heh,mam ten samej problém s nVidia 6600,jen se mi pc vetsinou restartuje,mě pomohlo podtaktování z 300/500 na 250/450,zkus to taky,myslel jsem,že je to zdroj,ale asi ne-resp.nemám možnost sehnat nějakej good......
jinak ja uz zkousel jinou grafiku, a padalo to uplne stejne, takze tam problem nebude.
uz sem fakt zoufalej
- fojtan
- Nováček

-
- w4Ve
- Nováček

-
- Jan Sevcik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdroj ...
Taky bych to videl na zdroj, napis blizsi specifikaci zdroje, desky, procesoru. Jinak se ti da spatne poradit ...
MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache
"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"
- kupca
- Začátečník