aku webkameru

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
tomprost
Nováček
Nováček

aku webkameru

Příspěvek od tomprost »

Zdravim.......chcel by som si kupit nejaku webkameru ale vobec neviem aku a len tak podla vzhladu nechcem kupovat.....mozete mi poradit??? Kupovat budem z www.halier.sk nejaku okolo 2000 a neviem sa rozhodnut...ak mate niekto nejake skusenosi poradte mi...Dakujem
AMD Sempron 2300+ 11*150, ECS K7S5A, PQI 512 MB DDR, HDD 120 GB Seagate, VGA MSI 6600 GT 590/1160 FW76,10 , 3D Mark 03-8100b 05-3400b
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Obrázek

MSI StarCam 370i

tuhle jsem měl na testu - dost se mi líbila - kromě horšího podání barev bez světla mi přišla dost vpohodě (např. ten husí krk na kterém to stojí, infračervené snímání, přisvětlení klávesnice - to vše jsou super vychytávky). 640*480@30FPS to je krása

Myslím že ty 2k Sk nemá cenu do webkamery investovat - pokud nechceš takovou, která se za tebou otáčí (ale ta zas stojí přes 4k Sk) - pokud si budeš vybírat webkameru, dej si pozor jaké má nativní rozlišení a v jaké obnovovací frekvenci.

Když už nutně potřebuješ utratit tolik peněz, kup si radši kvalitní headset, protože mikrofony ve webkamerách (pokud tam vůbec nějaké jsou) nebývají zrovna kvalitní...
Francie ... sladká Francie
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“