Propblem s seagatem

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ondras01
Nováček
Nováček

Propblem s seagatem

Příspěvek od ondras01 »

Mam problem s diskem mam ho zapojeny v supliku takze ho pouzivam jako externi nemam na nem windows. Pri spusteni windowsu asi po 10 sekundach se windows restartuje a takhle to jde porat dokola, ale kdyz si pustim nouzovy rezim tak disk funguje. Tak nevim jestli je ten disk poskozeny, nebo co. Kazdou pomoc uvitam
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

To bude prave tim ze je v supliku, ty elaji peknej bordel. Jak to mas zapojeny? pokud mas systemovy disk a ten suplik na jedne ksande tak to prehod at je suplik na jine.
ondras01
Nováček
Nováček

Příspěvek od ondras01 »

No jo ale pul roku mi to jelo normalne. V pohode. Nouzovem rezimu mi s tama jdou kopirovat i soubory. Tak si myslim ze to bude spis v XP
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No ja jen ze ty supliky delaji vazne dost problemy a nekdy to jde vyresit tim ze nejsou na stejne ksande se systemovym.
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Ale jestli mu to jelo půl roku v pohodě tak si myslím že šuplíkem to nebude. Vzhledem k tomu, že v nouzovým režimu to jede tak bych to viděl na reinstalaci Windows...
misko903
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misko903 »

no ano, ale ak sa mu pri neustalom zasuvani a vyberani disku poskodili piny, ktore urcuju trebars rychlost UDMA... skus ho zapojit naostro (nemusim mat pravdu, taky priebojnik zas nie som)
Antoine[KNet]

CPU: AMD Athlon64 3000+, Doska: ASUS A8N-E, RAM: KINGSTON 512 DDR PC3200, Grafika: ASUS EN6200 GE, Disk: Seagate 200GB SATA, DVDRW: LG GSA-4167, Skrinka: Kobian KM-84, Ventilatory: AC 3 TC, AC Pro TC, Glacialtech 120, pasiv Zalman
LCD: Mag Innovision PS776DK, Repro: Genius 5.1 HT,
3D okuliare: Anaglyph stereo Home made
;)
ondras01
Nováček
Nováček

Příspěvek od ondras01 »

Poskozenim to neni protoze suplik byl zasunuty a fungoval. Zkousel jsem isnstalovat linux ale nelibilo se mi rozdelen tak jsem zrusil instalaci a pak to zaclo delat tu chybu takze to fakt vidim na reinstal xp. Jo a taky se to mohlo stat tim ze jsem pri nacitani xp dal reset.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“