Firefox 1.0.X & 1.5 & 2.0 & update prvniho postu

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

zombux píše:...
Jj, pravda, už mi to taky funguje jak má. Taky jsem předtím zkoušel tu betu IE7...

THX. :)
CoMme
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CoMme »

Mam mensi problem! Nevim :oops: kde se ukladaji na HDD oblibene stranky z FF. Dekuji predem ze mi to tatdy nekdo pisne :wink:
Naposledy upravil(a) CoMme dne stř 8. úno 2006, 22:46, celkem upraveno 1 x.
NO LIMIT
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

mas to tady

Kód: Vybrat vše

C:\Documents and Settings\tvuj account\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\nejakycislo.default\bookmarks.html
0118 999 881 999 119 7253
CoMme
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CoMme »

dikes moc jinak FF je fak super pouzivam ho tak 3-4 mesice a je good ale jen nektere stranky nejak dovne zobrazuje 8-)
NO LIMIT
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

stahování příloh mailů z centrum.cz

Příspěvek od ka-spel »

Mám problém se stahováním příloh mailů z pošty na centrum.cz. Dříve nebyl problém vybrat jednotlivě přílohy a stáhnout do pc. Současná podoba mailu (gigamail) mi nabídne v případě více příloh akorát stažení všech příloh v jednom zipu, což by problém nebyl (akorát, že chybí ten výběr, když nechci vše), ale pokud je tam jen např. jedna fotka, tak se mi to stáhne jako soubor pojmenovaný download a ničím to nerozbalím. Používám FF 1.5.0.1. Podle mě to bude zřejmě špatným nastavením download managera ve FF. Zkoušel jsem projít nastavení, ale na nic jsem nepřišel.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

nevíte, jestli existuje do FF plugin, aby byl seznam panelů ve více řádcích? občas se mi nahromadí víc otevřených panelů a jelikož mam TabX tak je docela problém se trefit. thx
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

karf píše:nevíte, jestli existuje do FF plugin, aby byl seznam panelů ve více řádcích? občas se mi nahromadí víc otevřených panelů a jelikož mam TabX tak je docela problém se trefit. thx
Určitě bude, na panely je toho kvanta. Stačí pohledat. Já z rozšíření ff používám následující:

Adblock nightly
Flashblock
No Script
Bookmarks LinkChecker
Download Manager Tweak
File Tile
Forecastfox
Free Games Menu
IE View
MR Tech Local Install
Talkback
WebTran
FlashGot
SpiderZilla
Crash Recovery
Tab Catalog
Fasterfox
PDF download
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: stahování příloh mailů z centrum.cz

Příspěvek od Drom »

ka-spel píše:Mám problém se stahováním příloh mailů z pošty na centrum.cz. Dříve nebyl problém vybrat jednotlivě přílohy a stáhnout do pc. Současná podoba mailu (gigamail) mi nabídne v případě více příloh akorát stažení všech příloh v jednom zipu, což by problém nebyl (akorát, že chybí ten výběr, když nechci vše), ale pokud je tam jen např. jedna fotka, tak se mi to stáhne jako soubor pojmenovaný download a ničím to nerozbalím. Používám FF 1.5.0.1. Podle mě to bude zřejmě špatným nastavením download managera ve FF. Zkoušel jsem projít nastavení, ale na nic jsem nepřišel.
Podle me to spis bude spatnym nastavenim hlavicek, co posila server. Prohlizec jen prebira, co mu server rekne a pokud ten tvrdi, ze to je soubor "download", tak to tak zobrazi.
Pokud soubor download prejmenujes na neco jinyho (treba download.zip), tak ho rozbalis. Windows jsou hloupy a rozpoznavaji soubory podle pripon, ne podle typu, takze je to mate, kdyz soubor nema priponu.
(doufam, ze jsem spravne pochopil Tvuj problem...)
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

CoMme píše:dikes moc jinak FF je fak super pouzivam ho tak 3-4 mesice a je good ale jen nektere stranky nejak dovne zobrazuje 8-)
Nj, to je v drtive vetsine pripadu tim, ze autor stranky je prase.
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: stahování příloh mailů z centrum.cz

Příspěvek od ka-spel »

Drom píše:Podle me to spis bude spatnym nastavenim hlavicek, co posila server. Prohlizec jen prebira, co mu server rekne a pokud ten tvrdi, ze to je soubor "download", tak to tak zobrazi.
Pokud soubor download prejmenujes na neco jinyho (treba download.zip), tak ho rozbalis. Windows jsou hloupy a rozpoznavaji soubory podle pripon, ne podle typu, takze je to mate, kdyz soubor nema priponu.
(doufam, ze jsem spravne pochopil Tvuj problem...)
Pochopils to dobře. Podle mě je to problém na centrum.cz, kde to nemají uplně vyladěno pro firefox. Mě to problém nedělá - mám Thunderbird, ale žena s tím přes www zápasí. Zajímavé je, že někdy to jde a někdy zase ne.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

nevíte, jak se dá nastavit, aby mi FF místo otevření souboru *.rar nabídl jeho stažení? používam download manager tweak 0.72
ps někde nejde použít "uložit cíl odkazu" třeba na siemensmanii
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

nevíte pls někdo jak http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... c&start=40 aplikovat na Bon Echo??
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nějak zjišťuji, že na FF 1.5.0.1 mi nějak nefunguje flash. Flash mám jinak řádně instalován. Dokonce jsem to i přeinstaloval.

Prostě Flash se vůbec nezobrazí. Divné.
show must go on..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

shadow píše:Nějak zjišťuji, že na FF 1.5.0.1 mi nějak nefunguje flash. Flash mám jinak řádně instalován. Dokonce jsem to i přeinstaloval.

pac adblock
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

cool.user píše:
shadow píše:Nějak zjišťuji, že na FF 1.5.0.1 mi nějak nefunguje flash. Flash mám jinak řádně instalován. Dokonce jsem to i přeinstaloval.

pac adblock
pravda. Zde je řešení.

http://aasted.org/adblock/viewtopic.php ... 7453e208be
show must go on..
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Mozilla Firefox 3.0 Alpha 1 (Deer Park Alpha 2)

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/ ... taller.exe
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

nevíte proč mi v 1.5.0.2 nejde nainstalovat jedinej plugin?
když kliknu na nainstalování tak nahoře vyskočí hláška že instalování software neni povolený ať ho v nastavení zapnu jenže v nastavení nic takovýho neni, zkoušel jsem v nastavení všechno a nic
nevíte kde to mám zapnout?
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Gr8 Vivec píše:nevíte proč mi v 1.5.0.2 nejde nainstalovat jedinej plugin?
Nevím čím to bylo, ale já zápasil dva dny s aktualizací na 1.5.0.2. Aktualizace se stáhla a po instalaci chtěla restart. Pak nešel ff vůbec naběhnout. Pomohlo až zazálohovat mozilla backup a pak obnovit mozilla backup. Teď už šlape vše jak dřív a rychleji. Předtím mě vadila rychlost načítání.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Jde to nainstalovat paralelně s 1.5, nebo se to přeinstaluje?
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“