Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
G3mbller
Nováček
Nováček

Intellimouse explorer 3.0

Příspěvek od G3mbller »

Mam Intellimouse explorer 3.0 a nevim jak ji rozdelat protoze mi v ni zacalo drhnout kolecko. Nevite nekdo jak se ta myska rozdelava? Diky
PS: zadne sroubky jsem nenasel :)
koza
Začátečník
Začátečník

Re: Intellimouse explorer 3.0

Příspěvek od koza »

G3mbller píše:Mam Intellimouse explorer 3.0 a nevim jak ji rozdelat protoze mi v ni zacalo drhnout kolecko. Nevite nekdo jak se ta myska rozdelava? Diky
PS: zadne sroubky jsem nenasel :)
měli by bejt pod teflonama(šroubky)
titi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od titi »

Čaute,
potřebuju poradit s výběrem myši. Mám zkušenosti s MX1000, ale přijde mi stejně jako spoustě dalších lidí těžká a velká. Má ale skvělá tlačítka na boku, hlavně nejsou gumová. Rozhoduji se mezi těmito, i když se nejspíš nedají porovnávat, bylo by fajn napsat vaše zkušenosti:
MX1000
MX518
MX610
(tam se mi ale nelíbí vyměňovat baterky )
Razer Copperhead (není tak dobře tvarovaná)
případně nějakou pls poraďte do cca 1800,-. Mám to nejen na normální používání ale i na hry.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

mx518 nebo razera otazka ktera ti lip sedne...
kdyz to chces na hry tak kup mx510 ne? usetris a za ty prachy kup nejakou podlozku...
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Ma niekto z vas "Logitech Pilot Optical" ?? Alebo niekto s nou uz niekedy pracoval? Zaujimali by ma vase nazory, pretoze ju planujem kupit...Dik
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

titi píše:...
No jestli ti je MX1000 velká, tak můžeš z fleku zapomenout na Logitechy, oni sou víceméně stejný...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

wector píše:
No jestli ti je MX1000 velká, tak můžeš z fleku zapomenout na Logitechy, oni sou víceméně stejný...
no sou trosku mensi ale hlavne sou lehci... i kdyz s ms a razerem se to neda rovnat...jenom mx310
titi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od titi »

wector píše:
No MX1000 ma 5,2cm vysku a MX518 4,6cm myslim a některý logitech mají i 4,2cm...
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

kurec .... mám doma Logitecha G5 - myslel jsem si jaký je to kus potkana (no - v porovnání s jinýma jo) ale stejně je to do mojí tlapy drobeček !!! nedělá se něco většího?

//edit Jája: mírně promazáno
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
BlackJack
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlackJack »

Ja ho mám tiež 8-) .....je fakt, že by mohli tie krysy vyrábať napr. v dvoch veľkostiach...
MB Gigabyte GA-965P-DS3, CPU Core 2 Duo E2140@2700MHz 1,376V real, CPU cooler Scythe Mine + Xilence 120mm, GPU MSI RX2600XT 512MB DDR3, RAM A-DATA Vitesta EE 2x1024MB 800+@899MHz 5-5-5-15 2V , HDD Maxtor DiamondMax10 300GB S-ATA, mechaniky hp dvd840i, Sony DW-D22A, zvukovka Audigy SB 4, krysa Logitech G5, klávesnica Genius KB-29e, repro 5.1 Elta 8880 CLS, sluchátka Icemat audio white siberia, case Aerocool ExtremEngine 3T BBA, zdroj Enermax Liberty 500W, LCD 20'' LG L2000C BF
titi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od titi »

wector píše:
Takže jsem koukala na myšky v obchodě a musím uznat.. Logitechy jsou fakt obrovsky.. obrazky strasně klamou, tak to vypadá na MX1000, menší je teda Razer, ale zas hůř tvarovaný do ruky..
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

BlackJack píše:Ja ho mám tiež 8-) .....je fakt, že by mohli tie krysy vyrábať napr. v dvoch veľkostiach...
kurnik, ale nejlepší myška (tvarově) co jsem měl v tlapách byla A4-tech mop18 http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=46161 - je to myška k notebooku, celou dobu jsem ji ovládal jen prsty a užil jsem si s ní hodně srandy :D .... ale jinak musím říct, že Logitech G5 mi plně vyhovuje - možná kdyby byl ještě o ten kousek větší 8-)
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Spirit píše:Ma niekto z vas "Logitech Pilot Optical" ?? Alebo niekto s nou uz niekedy pracoval? Zaujimali by ma vase nazory, pretoze ju planujem kupit...Dik
zakupena a spokojnost :wink:
miraj
Nováček
Nováček

Příspěvek od miraj »

Genius Ergo 520. Naprostá spokojenost s výkonem vzhledem k pořizovací ceně necelých 3 stovek 8) ( a stará A4tech Nb-50 šla na odpočinek). Pěkně sedí v ruce a rychlost a přesnost snímání je výborná.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

miraj píše:...rychlost a přesnost snímání je výborná....
Otazka je, do akej miery to vies porovnat s normalnou spickovou mysou, ak si taku nikdy nemal predtym dlhsie v ruke.
Ano, aj Trabant je vynikajuce pohodlne auto... pre divocha z amazonskeho pralesa ktory nikdy ine ani len nevidel. :wink:
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

2 miraj: Kdes ji sehnal za 300Kc? Ja ji kupoval za 600Kc.. Jinak ta mys je na moje potreby plne dostacujici, predtim jsem mel takovou tu klasickou optickou mys od Geniusu s dvema cervenyma bocnima tlacitkama, rozdil mezi nimi je neskutecny... Samozrejme jsem nemel tu moznost ji porovnat s vyrobky od Logitechu nebo od Razeru, ale krasne sedi v ruce, pri hrani jsem s ni nemel zadny problem.. Vytknout muzu snad jen vetsi vuli ve "scrollovacim" kolecku..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Wuuduu píše:
miraj píše:...rychlost a přesnost snímání je výborná....
Otazka je, do akej miery to vies porovnat s normalnou spickovou mysou, ak si taku nikdy nemal predtym dlhsie v ruke.
Ano, aj Trabant je vynikajuce pohodlne auto... pre divocha z amazonskeho pralesa ktory nikdy ine ani len nevidel. :wink:
Já už sem to o ní psal a porovnávat můžu de-facto s čímkoli lepším ;) Ono když sdílí optiku s MX518, tak snad ani špatná bejt nemůže...
miraj
Nováček
Nováček

Příspěvek od miraj »

[quote="EfineSS"]2 miraj: Kdes ji sehnal za 300Kc? Ja ji kupoval za 600Kc..
No měl jsem štěstí. Měl ji velkoobchod AT Computers z Ostravy v ceníku za necelých 300,-Kč s DPH, ale nebyla skladem. Řekl jsem si, že je to určitě chyba v ceníku, ale proč to nezkusit? Objednal jsem ji na krámě v Kladně (Beránek) a oni mi ji po 10 dnech za tu cenu dodali (i když už cena byla opravená) :D , ale teď už ji maj za 650,-
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Když už jsme u tý 520-ky - emáte tu někdo 525, tu sem ještě nezkoušel. Jak si stojí s těma "papírovejma" 2000dpi, jak je to s povrchama ( jestli jezdí na všem na všem atp. ), co zpracování atd...
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cruzz »

Poradte mys, optiku kolem 300,- :)
Je to k notasu, ale mam docela vetsi ruku a nechci takove ty pidimysky k notebookum, ani mi nezalezi moc na poctu tlacitek (2+kolecko staci). Spis pro beznou praci, ale rad si obcas zahraju i cs nebo cod, takze bych nerad aby mi pak mys skakala po obrazovce a pod., z toho duvodu myslim ze bude lepsi 800 dpi? Za tu cenu necekam ze to bude neco na styl MX510, ale nejake sem nasel, napiste kdo znate plz jestli brat/nebrat a proc, pripadne kdo mate jiny typ, klidne poradte :)
http://www.alzasoft.cz/d56019/18842900/ ... -ps-2-.htm
http://obchod.prusa-computer.cz/product ... _catalog=1&
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“