Commandos Strike Force

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Commandos Strike Force

Příspěvek od Thellwin »

Docela se divím, že se tady ještě nikdo nevšiml této hry. Já jí považuju tak trochu za konkurenta Hidden and Dangerous 2 i když realismus v této hře asi nebude na takové urovni jako v HD2 (případně i prvního dílu i když ten už je trochu out) a celkem se na ní těším, protože CoD2 mě moc neuspokojil.

Homepage

Dojmy na Tiscali Games

Dnes vyšlo také demo (669 MB), více zde - http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=10284

Momentálně nejsem doma, ale do fronty jsem to hodil už ráno, takže až se vrátím, tak se podělím o své dojmy přímo ze hry.

EDIT : Tak tady jsou mé dojmy - za prvé, je škoda, že v demu nejde nastavit vyšší rozlišené než 800*600 (nechápu proč), ale budiž. Grafika je průměrná (800*600, high, 2xAA - defaultní nastavení hry) není vyloženě ošklivá, ale není to nic z čeho by mi spadla čelist dolů. FPS jsem neměřil, ale na tohle nastavení to jelo úplně ok (Bart 3200+, 1GB Ram, 6600nonGT).

Teď ke hratelnosti. Nevím, jestli je to jenom tím, že demo ještě není tak vyladěné, ale AI nic moc, charakterizoval bych to jako slepí a hluší a invalidní, protože když už mě nepřátelé zpozorovali, tak stáli jak trubky na jednom místě a ostřelovali to, za čím jsem se zrovna krčil. řekl bych, že hra je dělaná hlavně pro masy a mnohem blíž to má k ke CoD2 než k HaD2. V podstatě nic nenutí člověka hrát nějak víc takticky, stačí naběhnout a vykropit to. Od hry, která si tak trochu hraje na stealth akci bych čekl i to, že bude možné například odklízet nepřátelé, bohužel nejde, místo toho po chvíli zmizí (stejně tak, když je člověk obere o uniformu).

Demo obashuje dvě mise, jedna kdesi v Norsku, úkolem je to tam prostě vybít, což se podaří za pár minut. U druhé nevím přesně kde se odehrává, ale je to stealt mise a tu už jsem nedohrál, protože mě dementní AI začala tak s..t, že to nešlo.

Pro mě rozhodně zklamání, Hidden and Dangerous 2 dál pevně sedí na trůnu pro krále taktických FPS z druhé světové a jak to vypadá, tak budou překonání maximálně tak třetím dílem, jestli někdy vyjde.
Goldnoob team proud member!
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

cetl jsem si preview na tuhle hru a musim rict (cod2 me taky dost bavilo) ze jsem moc zvedav jak to bude vypadat a hlavne jak se to bude hrat

moc zajimavy je ten napad s pouzivanim vice hracu (jednotlive) behem mise. imho rozhodne je se na co tesit.grafika ma byt libiva a navic - fps s temito prvky - dost slibne znejici, zcela prijatelne hw naroky.

nechame se prekvapit az to vyjde
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Tak to demo je celkem zajímavé. Grafika pěkná a nenáročná (jede mi to na 1280x1024, 16AA, vše na high - na A64 3000+, 6600GT, 512RAM).
Jediné co trochu kazí dojem je ta AI jak už bylo řečeno. Např. stojí 2 vojáci vedle sebe, jednoho zastřelím a ten druhý je naprosto vklidu a pokuřuje si :? .
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

já to už hraju asi 14 dní, a moc mě to baví, sem asi v desáté misy, a místama je to dost těžké, kámoši to hrajou už i na HARD, ale já nejdřív chci dohrát vše na easy a pak teprve jít k vyšším obtížnostem. čekal sem, že to bude horší, ale mile mě to překvapilo. ještě se mi, ale nepovedlo doject misy s pěti hvězdičkama :sad:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Commanderwar
Začátečník
Začátečník

Commandos: Strike Forces MP

Příspěvek od Commanderwar »

Zdravím hledám nějaké lidičky kteří hrají MP....této hry......poslední dobu mám celkem problém se pripojit k nějaké hře....a chci vědět zda je problém jen u mě nebo všeobecně
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
Commanderwar
Začátečník
Začátečník

Re: Commandos Strike Force

Příspěvek od Commanderwar »

Safra lidi to sem važne jedinej kdo to tady tuto hru hraje??:))....
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“