Problém s připojením přes AnyData Eurotel

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s připojením přes AnyData Eurotel

Příspěvek od Pop »

Prosím o radu:

Dostal se mi do rukou na servis počítač. Problém je s připojením k internetu přes AnyData od Eurotelu. Nainstaloval jsem modem, ve správci zařízení je v pořádku, reaguje. Nainstaloval jsem i přiložený SW. Po spuštění se SW tváří jakože modem vidí, signál je na maximu. Vyplním v nastavení uživ. jméno, heslo a tel. číslo (#777). Když klepnu na modré éčko pro připojení, modem zareaguje, SW vypisuje připojování a pak se objeví hláška Windows v malém okýnku s tlačítkem Ok...."Připojení vyžaduje zadání informací, ale aplikace neumožňuje interakci uživatele.", po klepnutí na Ok se připojování ukončí.

Tohle jsem vygůgloval, je to z Microsoftu:
----
703
Server, ke kterému se snažíte připojit, vyžaduje interakci uživatele. Příkaz rasdial nebo aplikace použitá při pokusu o vytočení interakci uživatele nepodporuje.
Pokud je to možné, pokuste se připojit pomocí již existujícího připojení ve složce Síťová připojení.
Jestliže k připojení používáte skriptování, zkuste využít telefonické připojení, které má nakonfigurovánu funkci Terminál. Okno terminálu pravděpodobně umožní požadovanou interakci uživatele. Informace naleznete v tématu Použití funkce Terminál pro přihlášení ke vzdálenému počítači.
----

Zkoušel jsem odinstalovat SW i modem, prošel jsem registry, je to tam pořád. Nevíte někdo co s tím? Díky.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

bych to zkusil s tím samým modemem na jiném PC, abych vyloučil závadu v modemu, pokud to pojede - reinstall pocítače, pokud to nepojede, reklamace modemu
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Modem je v pořádku, byl testován přímo před majitelem PC v prodejně Eurotelu a bez problémů se připojil. Bude to v PC, popravdě řečeno není úplně v nejlepším stavu...5 uživ. účtů, spousta her, pozůstatků jiných programů, postahových utilit z netu, tray plný kravin....přeinstalace Windows by byla nejlepší řešení, ale nechce se mi do toho, nechávám to až jako krajní variantu :)
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

mám zkušenost, že je lepší a rychlejší reinstall než se v tom několik hodin bezvýsledně rejpat
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
warstar
Nováček
Nováček

Anydata

Příspěvek od warstar »

Jak jsi to vyřešil? Mám stejný problém. Díky
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Anydata

Příspěvek od Pop »

warstar píše:Jak jsi to vyřešil? Mám stejný problém. Díky
No už je to více jak rok, ale jestli si dobře vzpomínám, tak nakonec to byl vadný modem...po výměně to bylo ok.
warstar
Nováček
Nováček

anydata

Příspěvek od warstar »

Díky za odpověď. Ten můj modem běhá na ostatních compech 100%-ně, jen na mém NB ne. Nikdo ale neví proč...
seamore
Nováček
Nováček

Příspěvek od seamore »

Mám s tím podobnou zkušenost, po výměně OK, ale pak přišel přechod na WIN Vista a s tímhle modemem následně návrat na WIN XP...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“