Jakou klávesnici?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Cujo píše:no ten logitech bych nechtel ani za boha.. sak to ma maly shift velky delete a nema to INS
takove klavesnice bych zakazal vyrabet.. jinak macka se dobre :)
Ja ho mam doma a nemuzu si ho vynachvalit! Macka se normalne, jaky maly shift? Ma to hodne klavesnic, me jde o kvalitu!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

kotas píše: Ja ho mam doma a nemuzu si ho vynachvalit! Macka se normalne, jaky maly shift? Ma to hodne klavesnic, me jde o kvalitu!
klávesnice bez insertu je jak klávesnice bez escapu :) taky jsem vybíral podle výrobce a chtěl jsem kvalitu, jenomže ti výrobci uplně zmagořili a asi začali brát občas i psychadelika, protože to co se začlo v designerských hlavách rodit je o dost šílenější než kláveska na noutech... tam chápu důvod "zprzněnosti", ale toto :? nechápu co k tomu ty návrháře vede... ještěže zůstal starej dobrej Genius (slovo dobrý mysilm jako známku ve škole, možná mu i trošičku křivdím a měl bych říct "zlatej chvalitebnej Genius" :-D ) a dělá pořád obyčejný klávesnice s multimediálníma tlačítkama, který sou nenápadný a přitom plní funkci na 100% a klávesnice není kvůli nim kravsky velká
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Vyzkoušel jsem asi 20 různých klávesnic, a nic se nevyrovná Microsoft Ergonomic Keyboard 4000:

http://radekhulan.cz/item/microsoft-nat ... 4000-luxus
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

radekhulan píše:Vyzkoušel jsem asi 20 různých klávesnic, a nic se nevyrovná Microsoft Ergonomic Keyboard 4000:

http://radekhulan.cz/item/microsoft-nat ... 4000-luxus
jezisi umis cist? on schani klavesku za 400-500 a ty mu nabizis za 1200....chtelo by to cist cely thready
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Stepa píše:jezisi umis cist? on schani klavesku za 400-500 a ty mu nabizis za 1200....chtelo by to cist cely thready
Dělá se i OEM verze za 700. Navíc klávesnice je základ, na tomto by nikdo neměl šetřit, a to je v mém článku řečeno ;-)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

radekhulan píše:
Stepa píše:jezisi umis cist? on schani klavesku za 400-500 a ty mu nabizis za 1200....chtelo by to cist cely thready
Dělá se i OEM verze za 700. Navíc klávesnice je základ, na tomto by nikdo neměl šetřit, a to je v mém článku řečeno ;-)
Ja mam toho Logitecha za prijatelnou cenu a podle me je ta MS zbytecne predrazena.. http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=26117

PS: Taky miluji svoji dceru. A sex. = to se mas cim chlubit :-D
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 58#6875458
:wink:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Před měsícem jsem se rozhodoval,jakou novou a zvolil jsem
Logitech Media Keyboard Elite a jsem spokojený,odpor tlačítek mi vyhovuje a je,,tichá,,Používám ji jak na běžnou práci,tak na intenzivní hraní:)[/b]
IBM Thinkpad T42p
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Renus píše:Před měsícem jsem se rozhodoval,jakou novou a zvolil jsem
Logitech Media Keyboard Elite a jsem spokojený,odpor tlačítek mi vyhovuje a je,,tichá,,Používám ji jak na běžnou práci,tak na intenzivní hraní:)[/b]
Přesně moje slova!!
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

radekhulan píše:
OEM verze má trochu jiné rozložení kláves, "" má u levého shiftu, což spoustu lidem nevyhovuje, např. mně. Jinak tato série klávesnic má víc neduhů... ten krásný velký mezeník se musí mačkat uprostěd, jinak se zadrhává, a při ergonimickém rozložení kláves je to obrovský problém, protože palce při psaní akorád dosedají na kraje mezerníku. "Zoom páčka" má pouze dvě pozice(repektive tři, ale fungují jenom dvě), chybí uvedení do defaulní pozice. Tlačítko "Favorites" nejde nastavit na jinou složku než "Favorites", sice to lze přenastavit pomocí TweakUI, ale už nelze toto tlačítko nastavit na spuštění libovolné aplikace.
Po pár dnech šla klávesnice do světa. Místo ní jsem si pořídil Genius SlimStar. A jediné co jí lze vytknout je méně povedený software pro nastavení multimediálních tlačítek(to má MS lepší), jinak nic :)
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24587
- ja si chci pořídit tuhle :o , ale zajimalo by me co si o ni myslite
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

maart píše:http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24587
ta je celkem v pohode.. na hrani cool
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

jj chci ji hlavně na hrani, sem tam na psaní a aby byla mutimedialni
titi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od titi »

Ja koukam na tuhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35496
nebo na tuhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28551
a taky Logitech media keyboard,ale mi nevyhovuji F1-F12 a insert

Chci nějakou lehce multimediální s klasickým rozložením kláves.. do 600,-
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Mám Genius Slim Star Pro s kolečkem a nízkým zdvihem kláves - jako na noteboku a už bych neměnil. Perfektní stisk kláves, velký enter, klasické rozložení...SUPER.
A to jsem měl Microsoft Natural Keyboard, Logitech - už nevím jak se jmenoval - kolečko + fc klávesy cena nad 1.000,- a po roce se zadrhavály klávesy....
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Cujo píše:
maart píše:http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24587
ta je celkem v pohode.. na hrani cool
můj názor je, že je zbytečně velká a má vysokej zdvih kláves čeho si cením na svý Genius SlimStar nejvíc! jak už tady někdo psal - neměnil bych! pokuď se neprojeví nějaký závady za rok, dva tak je ta klávesnice poměrem cena/výkon to nejlepší co se dá sehnat!!!
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Já mám velmi dobrou zkušenost s touto
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

2 *EasY_TarGeT*: ja notebook nemam, takže ji nikam nosit nebudu

a doma mam mista opravdu hodne :wink:
jaraznachoda
Nováček
Nováček

genius

Příspěvek od jaraznachoda »

taky už pěkně dlouho přemýšlím o nové klávesnici, jde mi o tichost a aby se na ní dobře psalo
rozhodoval jsem se mezi Logitech Cordless Desktop Internet Pro White CZ a Genius SlimStar PRO
v obchodě se mi ale vic zalibila genius pravě pro jeji maly zdvyh. Mate s něma někdo nějakou větši zkušenost?
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: genius

jaraznachoda píše:taky už pěkně dlouho přemýšlím o nové klávesnici, jde mi o tichost a aby se na ní dobře psalo
rozhodoval jsem se mezi Logitech Cordless Desktop Internet Pro White CZ a Genius SlimStar PRO
v obchodě se mi ale vic zalibila genius pravě pro jeji maly zdvyh. Mate s něma někdo nějakou větši zkušenost?
o tom celou dobu mluvím! přečti si přízpěvky o pár řádků výše :x

JE TO SUPER KLÁVESNICE!!! TICHÁ A VÝBORNĚ SE NA NÍ PÍŠE :) ještě nějakej dotaz na Genius SlimStar? :-D
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Nečetl jsem ty příspěvky přede mnou, ale jediná kláveska, kterou jsem měl a můžu doporučit je Dolbyovka (snad ji znáte i tu)...

EDIT:
Obrázek
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“