zapnuti systemu pres usb klavesnici- jak nastavit ve winxp

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Hery
Nováček
Nováček

zapnuti systemu pres usb klavesnici- jak nastavit ve winxp

Příspěvek od Hery »

vim,ze se to dela ovladaci panely/system/upresnit/spusteni a zotaveni systemu/upravit a tam se potom musi neco vepsat, nevedel by nekdo? jedna se o windows xp pro sp2, tak si nejsem jist, jestli se to dela prave tam, ale prej to jde nekde ve win nastavit
HaNdA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HaNdA »

Pokud máš na mysli zapnutí počítače stisknutím např. mezerníku na USB klávesnici, tak se to nastavuje v BIOSU, ale umí to jen málokterá deska. Přes PS/2 to není problém, ale USB neumí třeba ani DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D u který jsem to chtěl nastavit a po mailové konzultaci přímo s Taiwanem mi bylo řečeno, že tato funkce není podporovaná.
CPU:Intel Core i5 4590S, MB: Gigabyte H87 D3H, RAM: 2xGB Corsair Hyper X DDR3 1600 HDD 256GB intel SSD + Samsung 1,5TB, DVD-RW: SH-S223Q, SND: Creative Soundblaster X-Fi Xtreme music, KEYBOARD: Logitech G15 (blue) MOUSE: ROCCAT KONE
Hery
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hery »

tak to mam asi smulu, pres ps/2 klavesnici mi to jde v pohode, ale nekde jsem se docetl tady na foru, ze pro usb klavesnici to jde nastavit ve windows, tak to je asi blbost, dik
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“