Nefungující zvuk na desce P6VXAT tipoval bych to na chybu wi

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
lund06
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nefungující zvuk na desce P6VXAT tipoval bych to na chybu wi

Příspěvek od lund06 »

Zdravím vsechny mám tento problém mám desku P6VXAT(Chipset VIA)
se socketem 370 a integr.audio kartou,problém prisel sám od sebe a to jiz ve Winampu který mi jednoho dne nahlásil tuto Zprávu: "bad direct sound driver" od této doby nebyl počítač schopen přehrát žádný zvuk jak ve formátech typu mp3 waw ogg atd ale i systémové midi taktéž nešel zvuk v žádných hrách zkusil sem uz stahnout strasne moc ovladacu a jiných utilit pak jsem i preinstaloval ovladace zvuk mé základní desky,bez úspěchu,pak jsem jeste udelal jednu chybu a to ze jsem pres winamp spatny direct sound odstranil ale nic se tim nevyresilo a akorat sem to vic pac kdyz jsem stahnul oficialni DirectX SDK driver tak se kodek ve winampu neobjevil taktéž Windowsy mi hlási že zvukové zařízení neexistuje i když mám pripojene reproduktory nejsem az tak znaly PC co se tyka zvuku a chtel bych od vas poradit ceho by se to mohlo týkat a v čem by mohl být problém jinak sem vám jeste pridam kompletni info o mém PC jestli z toho neco nevyctete predem vsem dekuji... Smile
P.S. Nyní se jsem rozchodil zvuk ve Winampu ale az po nakonfigurovani kodeku Direct Sound ale Winy dale hlasi ze neni pripojene zadne zarizeni:(

//TomV: zkráceno. To si snad děláš srandu, postovat sem plnej výpis Sandry, kterej je hlavně úplně k ničemu.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Zkontroluj ve Správci zařízení, jestli tam ta zvukovka je, a pokud jo, jestli nemá žlutej vykřičníček, že tam je nějakej průšvih (konflikt přerušení, atd.). Nové ovaldače předpokládám máš. Pokud ve správci není, nebo její kompletní přeinstalování (vypnout v BIOSu, odinstalovat, zapnout a nainstalovat) nepomáhá, je dost možné, že odešla a musíš si koupit náhradní. Ta deska je už dost stará, takže je možné všechno.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“