LOTR : Battle for Middle Earth 2
Moderátor: Baneshee
- GoodMan
- Začátečník

Počkejte si na patch, ten takovéhle mírné
chyby většinou vyladí. Jinak Sente jak říkáš, že rád vycházíš ze zabezpečené obrany, moc si toho po netu nenahrál co
. Hraje se stylem vyrobit pár jenotek, rush po mapě a zabrat farmy + outposty, ekonomika, hafo jednotek a hrrrrr na soupeře (během celé hry se ale stále oba hráči prudí ničením farem + outpostů atd.) Proto vývojáři asi nedali tolik "betonu" do zdí hradeb a budov, aby zabránili kempování v bázi s věžičkama
.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo přesně tak to funguje,ale jsem zviklej z generals udělat nějaký jednotky a pak to vzít jedním vrzem až do win,ale tady to nefunguju....GoodMan píše:Počkejte si na patch, ten takovéhle mírnéchyby většinou vyladí. Jinak Sente jak říkáš, že rád vycházíš ze zabezpečené obrany, moc si toho po netu nenahrál co
. Hraje se stylem vyrobit pár jenotek, rush po mapě a zabrat farmy + outposty, ekonomika, hafo jednotek a hrrrrr na soupeře (během celé hry se ale stále oba hráči prudí ničením farem + outpostů atd.) Proto vývojáři asi nedali tolik "betonu" do zdí hradeb a budov, aby zabránili kempování v bázi s věžičkama
.
- J X P
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu - po netu vůbec nehraju a asi přesne kvuli tomu co si napsal, tenhle styl hry mi vyslovenen nesedí, je to pro me nezabavny a nudny, vyrobit par jednotek a pak uz se jen rubat a rubat daleko od základny, bitva hotová za pár minut...GoodMan píše:Počkejte si na patch, ten takovéhle mírnéchyby většinou vyladí. Jinak Sente jak říkáš, že rád vycházíš ze zabezpečené obrany, moc si toho po netu nenahrál co
.
Mam rád singleplayerový klidný hraní u kteryho můžu pít kafe a hlavně se BAVIT..
Včera jsem zase dal dve bitvy, človek si musí zvyknout na to co mu autoři nutí a zmenit uplne styl, proste zadna základna (na co ji tam potom udelali ? hradby? veže? kdyz je to k ničemu... ) hlavne rychle vojáky a s tema přežít první (často zdrcující) nápor. Když přežiješ, tak uz to jde.
Osobne mam fakt radši, kdyz pevnost a hradby brání krčící se vojsko uvnitř, než když vojaci vybehnou pred hrad a tam se to snaží zachranit. Autoři (druhýho dílo - jednička to mela imho dokonaly) asi nikdy nečetli neco o tom jak se dobejval hrad a hlavne jak se bránil, myslim, ze lučištníkama na palouku pred nim to vetsinou nebylo
Ten styl co si popsal (rychle zabírat farmy a co nejrychleji se "roztahnout" po mapě) to je přesne to, co se mi na techhle hrach nelíbí... Ale chapu, že co človek to nazor.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- kozelek
- Nováček

-
- GoodMan
- Začátečník

- Adisis
- Černá karta

-
- tom01
- Mírně pokročilý

No změny očekávej, bohužel dle mě ne k lepšímu...jestli tě jednička bavila jak mě, budeš z dvojky zklamanejAdisis píše:no tak dnes to konečně zahrajujuchuuuuuuu to bude pařba na vco se mmohu těšit?Nějake vyrazne odlišnosti od 1ičky?
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Adisis
- Černá karta

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
2 J X P a tom01:
Vidim, ze jste se na to těšili asi jako já, proto jen jedna malá rada - nevzdávejte to tak rychle. Včera večer jsem na to zase sednul (s pocitem, ze jsem na to nečekal tak dlouho aby to bylo tak špatny), totalne zmenil strategii a ono se to dá. Místo hradeb se proste musí od začatku (zhruba po 5. farme) stavet jednotky a vylepšovat jen a pouze hlavní fortress - žádný zdi atd a pak uz to jde.
Je tam spousta dobrych napadu a je fakt škoda to proste schodit ze stolu a po roce čekaní se na to vykašlat. Hrdinové jsou tam zajímavy, "ring heroes" to je uplnej masakr.
JEN to chce odpustit autorum tu nesmyslnost kolem zdí, základny, obrany atd - a ono to půjde. Musí
U me už se to pomalu z nudy začíná obracet v pařbu ...
Vidim, ze jste se na to těšili asi jako já, proto jen jedna malá rada - nevzdávejte to tak rychle. Včera večer jsem na to zase sednul (s pocitem, ze jsem na to nečekal tak dlouho aby to bylo tak špatny), totalne zmenil strategii a ono se to dá. Místo hradeb se proste musí od začatku (zhruba po 5. farme) stavet jednotky a vylepšovat jen a pouze hlavní fortress - žádný zdi atd a pak uz to jde.
Je tam spousta dobrych napadu a je fakt škoda to proste schodit ze stolu a po roce čekaní se na to vykašlat. Hrdinové jsou tam zajímavy, "ring heroes" to je uplnej masakr.
JEN to chce odpustit autorum tu nesmyslnost kolem zdí, základny, obrany atd - a ono to půjde. Musí
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- tom01
- Mírně pokročilý

No je fakt že mě celkem baví bitva o prsten díky tomu že můžu v různých lokacích s různě silnou armádou a hrdinou útočit, nebo automaticky vyřešit bitvu, vlastní hrdina neni taky tak špatnej, zvlášť typ čaroděj je na konečným levelu dobrej, nicméně spíš čekám na Kmotra ale podle toho co píšou ti co to hrajou, mám strach že to bude ještě větší zklamání než u LOTR II...
Jo ještě vůbec nehraju za trpaslíky...tahle rasa mě nenadchla a ani jednotky mi nepřijdou nijak zábavný, preferuju lidi a Elfi...
Jo ještě vůbec nehraju za trpaslíky...tahle rasa mě nenadchla a ani jednotky mi nepřijdou nijak zábavný, preferuju lidi a Elfi...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, trpaslici me odradili už v demu ..
Elfové jsou hodne silný a Men of the West taky + hodne dobrý hrdinové. Já osobne to stejne řešim všechno lučištníkama, takze elves nebo men, to vyjde nastejno.
Super hrdina je opravdu až ten, kteryho získáte, pokud donesete prsten do svy základny, Galadriel za elfy - to je masakr.
Elfové jsou hodne silný a Men of the West taky + hodne dobrý hrdinové. Já osobne to stejne řešim všechno lučištníkama, takze elves nebo men, to vyjde nastejno.
Super hrdina je opravdu až ten, kteryho získáte, pokud donesete prsten do svy základny, Galadriel za elfy - to je masakr.
- Shimi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
super parba 
AMD Athlon XP Barton 2500+ @ 2.04GHz (185MHz x11 / 1,675V) / Arctic Cooling Copper Silent 2TC, MSI-6570 K7N2 Delta (nForce 2 Ultra 400) @ Eurocase 300W / nForce 100Mbs Networking Controller & 5.1 Soundcard, 2x VDATA 512MB RAM DDR 400 @ 11-3-3-2.5 / Dual Channel, MSI GeForce FX5600XT (:() @ 300 / 500MHz, NEC DVD-RW ND-3520AW / SuperRack, Seagate 380013AS Barracuda 80GB @ SATA / 7200rpm, Hyundai ImageQuest Q770 @ 17" / 60Hz / 1280x1024, Genius Black Keyboard K627 / IntelliMouse Explorer 3.0 @ USB, Cannon i250 @ blank papers, Win XP Pro @ SP2, Philips SBC HP140 @ my head, Creative I-Trigue 3400 @ my table
- Adisis
- Černá karta

-
- tom01
- Mírně pokročilý

Jo Galadriel to je síla. Dokázala sama rozmetat armádu + základnu, je dost odolná, i obyčejnej útok je zabijáckej nemluvě o tornáduSentenced píše:Super hrdina je opravdu až ten, kteryho získáte, pokud donesete prsten do svy základny, Galadriel za elfy - to je masakr.
- J X P
- Středně pokročilý

no, pokusim se tomu prijit na chut. v kazdem pripade diky za to, ze se snazis muj skepticismus trochu rozptylit. zklamani bylo tak hrozne velke, ze jsem dokonce provedl i uninstall a sel si koupit X2 - The Threat v ceske verziSentenced píše:2 J X P a tom01:
Vidim, ze jste se na to těšili asi jako já, proto jen jedna malá rada - nevzdávejte to tak rychle....
Presto hodlam deni kolem Lotr2 sledovat dal a treba me vase vasnive debaty znovu nadchnou
---
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ono to fakt chce tomu dát šanci
A nepřipouštet si, že jednička byla lehčí, snadeji bránitelná, klidnější ... "lepší".
Tohle je proste o nečem jinym a tomu se človek musí přizpůsobit. Opravdu na začatku uplne kašlat na zdi, ale stavet jen armadu přibližne 300 vojáků + par upgradu na pevnost, tim padem přežít uvod a pak uz je to opravdu jen lepší než jednička, jak se me kamoš taky snažil presvedčovat.
Když to vezmu od momentu, co se človek ubrání a začína taky neco dobejvat, tak uz jen potěší to množství novinek, co ve hře je. Hrdinu je snad 5x tolik, tim padem víc kouzel a specialitek.
Bonusy v podobe povodně a sežehnutý země (včetne legračne pobíhajících čmoudíků nepřátelskyho vojska) to uz je proste paráda
Edit : Promazány OT posty o ničem
Tohle je proste o nečem jinym a tomu se človek musí přizpůsobit. Opravdu na začatku uplne kašlat na zdi, ale stavet jen armadu přibližne 300 vojáků + par upgradu na pevnost, tim padem přežít uvod a pak uz je to opravdu jen lepší než jednička, jak se me kamoš taky snažil presvedčovat.
Když to vezmu od momentu, co se človek ubrání a začína taky neco dobejvat, tak uz jen potěší to množství novinek, co ve hře je. Hrdinu je snad 5x tolik, tim padem víc kouzel a specialitek.
Bonusy v podobe povodně a sežehnutý země (včetne legračne pobíhajících čmoudíků nepřátelskyho vojska) to uz je proste paráda
Edit : Promazány OT posty o ničem
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: HUSTYYY
a ted po pravde, hrals to, nebo jen huntis posty abys mohl prodat tu svou zavsivenou repro soustavu v bazaru?Bedarius píše:Proste nejlepsi strategie co se ted vobjevuje na trhu..:D
0118 999 881 999 119 7253