Jakej je nejlepsí antivirus?

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Jiri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiri »

Shit píše:
NAV 2005(6): Něco mezi NOD32 a KAV5 - nejde korektně odinstalovat a ani v archívech nijak neexceluje a nejpomalejší scan dokumentů. Naopak má vynikající jednoúčelové "vakcíny" a je velmi uživatelsky "příjemný". Výborné updaty komponent. V defaultním nastavení docela OK. Bohužel někdy to se svojí "precizností" někdy docela i přehání (např. brání změně názvu particion atd. - samozřejmě, že to dovolí, ale nesmí se bezhlavě mačkat "OK"...)

No ohledne kompletniho a korektniho odinstalovani - viz http://service1.symantec.com/SUPPORT/ts ... _lvl=&seg=

Pri pouziti techto nastroju neni s odinstalaci sebemensi problem:-)
CPU : Intel Pentium 4 630 3,0GHz 2MB 800MHz 775pin | MEMORY : 2x 512MB DDR2 PC5300 (667 MHz) CORSAIR | BOARD : Asus P5WD2 Premium - Intel 955X | GPU : ATI Radeon X800 GT 256 MB PCI-E | HDD : 3 x Hitachi Deskstar T7K250 - 250GB SATA/300 | CASE : Chieftec LBX-01B-B-B | ZDROJ : Fortron FX500-A 500W | DVD : LG GSA-4167B| LCD : 19" Eizo S 1910 | KBD : Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 | Mouse : Logitech G5 + SteelPad QcK | UPS : APC RS 800VA
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Jedině NOD32, bezkonkurence!!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

drive jsem mel pandu platinum,ale ted mam NODa32 (a neni to wArez :) ) a nic jineho bych nedoporucil,ale asi bych v tom nodu videl komerencializaci,protoze ,jak shit rek,jsou i jina stejne vykonne programy a nikdo je nezna....
hanni
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hanni »

Ja konkretne pouzivam NOD32 a som spokojny..ale neviem,ci Eset nezaspal na vavrinoch,lebo podla poslednych testov jednej svetovo uznavanej stranky,skoncil NOD32 az na 5.mieste!!!.
S prehladom to vyhral Norton pred Kasperskym.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

hanni píše:Ja konkretne pouzivam NOD32 a som spokojny..ale neviem,ci Eset nezaspal na vavrinoch,lebo podla poslednych testov jednej svetovo uznavanej stranky,skoncil NOD32 az na 5.mieste!!!.
S prehladom to vyhral Norton pred Kasperskym.
Nj. Trojani a riskware nejsou nejsilnější stránkou NODu. :sad:

Kód: Vybrat vše

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2006_02.php

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/report09.pdf
Naposledy upravil(a) Shit dne úte 21. bře 2006, 18:13, celkem upraveno 1 x.
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.A.N.T.O.M »

Kašpersky je nejlepší
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

hanni
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hanni »

Tak som dnes pre test hodil Kasperskeho...vsimol som si,ze znacne spomaluje comp...a to nemam az taku sunku.Samozrejme,ze po NODe nenasiel v PC nic.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

hanni píše:Tak som dnes pre test hodil Kasperskeho...vsimol som si,ze znacne spomaluje comp...a to nemam az taku sunku.Samozrejme,ze po NODe nenasiel v PC nic.
KAV sice v některých případech brzdí víc komp než NOD 32, ale zase v některých případech je to právě naopak (např. net, office). Udělej si první kompletní scan HDD a napiš -> pak sám uvidíš, že tam takový rozdíl už není. :wink:

Ať si každý sám vybere ten, který mu více vyhovuje...... není vítěze a ani poraženého.... (Vím, co píšu - používám je oba -> samozřejmě na jiných kompech !! ) 8)

U NODu jde nastavit "aktivní nebo pasivní" způsob činnosti s net.programy -> pasivní nebrzdí, ale nic moc.... aktivní je výborný, ale proklatě brzdí... resp. to jde nastavit, ale pak je aktivní způsob k ho**u..... :wink:

Jenom nechápu, proč tady máme (21.3.2006 22:30) pod sebou 2 thready na stejný téma.... :oops:
hanni
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hanni »

Samozrejme,ze preskenovanie compu bolo to prve,co som urobil...zatial si ho necham,nie je zly..
hanni
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hanni »

Tak,Kaspersky isiel do cavesu,uz nikdy viac!!! Zacal mi totalne blbnut comp,odpajalo mi EDGE modem,proces svchost.exe zacal zatazovat procak na 100%....tak som sa vratil k NOD32,ten mi hned nasiel vira v operacnej pamati....odstranil som,preskenoval...vsetko v pohode.

Takze pre mna,NOD32 is the BEST!!!
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

hanni píše:....
Pokud Ti vyhovuje NOD32 - tak proč ne. :) Ale je i dost případů, že naopak NOD32 hlásil vše OK a KAV tam ihned našel trojánka... ;-)

Žádný AV není 100%.
hanni
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hanni »

Jasne,ja sa nehadam...mne proste KAV nesadol.... :wink:
HorRIgaN
Nováček
Nováček

Příspěvek od HorRIgaN »

AVG je fakt děs. Měl jsem ho nějaký ten čas, aktualizoval jsem ho. Po čase jsem nechal AVGčko prohledat disk a nic nenašel. Nainstnul jsem NODa a hle: 4 trojani a 8 ad-warů. Vivat NOD.
AMD Athlon 2500+ Barton, Asus A7V600-X, 512Kingstone 400MHz (CL 2.5), MSI GF 4200Ti 4200 128MB, SB Live!, WD 160GB SATA 7200ot. (WD1600AS), AG Neovo F317, NEC CD-RW, LG DVD-RW, Red Star 300W
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6273&start=260
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od piXar »

Všichni se rozhodně shodnem na tom, že AVG je nejhorší. Buď nic nenajde, nebo vám pokorně oznámí že máte zavirovaný PC, ale nic s tím neudělá.

Určitě nestačí si říct: " nainstaluju NOD a sem v suchu. Antivir musí být kombinovaný minimálně s ohnivou zdí a normálním prohlížečem, dále se pak hodí anti-trojan, atp.
Já myslim, že nejlepší kombinace ( ZDDARMA ) je:

- Kerio firewall ( prevence proti vniknutí virů, trojanům, atd... )
- NOD32 ( antivirus, pokud Kerio něco propustí, nebo se k vám viry dostanou nějak jinak, dá jim na "mišpuli" )
- RegRun ( sada bezpečnostních utilit, hlavně ověřuje procesy a pokud se mu něco nezdá ( třeba při vypínání PC, nebo neoprávněné zápisy do registrů ) hodí hlášku s informacema o souboru a jeho důležitosti pro chod Windows a vy se můžete rozhodnout jestli tento proces povolíte nebo killnete )
- Opera, FireFox ( chce to bezpečný prohlížeč, hlavně ne IE, nejlepší je asi Opera, nebo FireFox, záleží na vás který se vám líbí víc, já mám radši Operu.

To je takový hodně dobrý základ, dále se může hodit nějaký anti-trojan, spybot, atd...
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: .

Příspěvek od Shit »

piXar píše:...Já myslim, že nejlepší kombinace ( ZDDARMA ) je:

- NOD32 ..
NOD32 a zdarma? Cracky tady neřešíme... ;-) (A dočasná full verze zkončí vydáním MS záplaty pro IE.)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Shit píše:
hanni píše:Tak som dnes pre test hodil Kasperskeho...vsimol som si,ze znacne spomaluje comp...a to nemam az taku sunku.Samozrejme,ze po NODe nenasiel v PC nic.
KAV sice v některých případech brzdí víc komp než NOD 32, ale zase v některých případech je to právě naopak (např. net, office). Udělej si první kompletní scan HDD a napiš -> pak sám uvidíš, že tam takový rozdíl už není. :wink:

Ať si každý sám vybere ten, který mu více vyhovuje...... není vítěze a ani poraženého.... (Vím, co píšu - používám je oba -> samozřejmě na jiných kompech !! ) 8)

U NODu jde nastavit "aktivní nebo pasivní" způsob činnosti s net.programy -> pasivní nebrzdí, ale nic moc.... aktivní je výborný, ale proklatě brzdí... resp. to jde nastavit, ale pak je aktivní způsob k ho**u..... :wink:

Jenom nechápu, proč tady máme (21.3.2006 22:30) pod sebou 2 thready na stejný téma.... :oops:
.. kde nastavit v NOD tu pasivitu? mam totiz problem s .NET CCC z catalystu, nejde spustit, vypise chybu...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

V "imonu" , komp. klientů.
danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

Zkouším trial KasperskyAntivirus a zatím maximální spokojenost
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“