FS P19-2 vs EIZO M1900-K vs PHILIPS 190BSCS

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Twisp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

FS P19-2 vs EIZO M1900-K vs PHILIPS 190BSCS

Příspěvek od Twisp »

AMD 2400XP+, 512DDR(266),ASUS A7V8X-x,
Radeon 9800 PRO 256mb ddr,HDD seagate 160gb ,HDD seagate 40 GB7200bar., LCD FJS P19-2, SB5.1live 160p-
DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeathFriend »

Twisp tak určitě bych se rozhodoval mezi těma prvníma dvě což je EIZO a FSC.
To FSC je PVA což je velký plus,osobně ho mám doma a jsem sn ín naprosto spokojenej.odezva je uplně v pohodě,hraju CS:S na vysoké urovni a naprosto vklidu.Dělám 3Dgrafiku a taky uplně v pohodě.

To EIZO je TN,ale zase je to EIZO že,ale asi bych do toho DSC,viděl jsem M1700 tak to bude mít podobný obraz jako M1900.Neříkám že je špatný to určitě ne,je dobrý ale názor už jsem vyslovil.
schali
Začátečník
Začátečník

Re: FS P19-2 vs EIZO M1900-K vs PHILIPS 190BSCS

Příspěvek od schali »

ten P19-2 neni moc dobrej na hry, jinak je uplne OK, takze pokud moc nehrajes urcite FC, pokud hraje fest tak to Eizo je urcite horkej adept, v kazdym pripade bude vyrazne rychlejsi jak P19-2 a zaroven bude mit kvalitnejsi obraz nez vetsina monitoru ve stejne kategorii, ja se pomalu poohlizim po obchode kde me ho nechaj poradne prohlednou....
Twisp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Twisp »

Tak jsem dnes objednal FSC P19-2 - doufam ze budu spokojenej.
hraju take CSS a BF2 takze reference podam. Objednaval sem na cybex.cz nasel sem i nizsi cenu na megaobchod.cz asi o 100,- ale cybex se mam osvedceny.
AMD 2400XP+, 512DDR(266),ASUS A7V8X-x,
Radeon 9800 PRO 256mb ddr,HDD seagate 160gb ,HDD seagate 40 GB7200bar., LCD FJS P19-2, SB5.1live 160p-
Axess
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Axess »

Twisp píše:Tak jsem dnes objednal FSC P19-2 - doufam ze budu spokojenej.
hraju take CSS a BF2 takze reference podam. Objednaval sem na cybex.cz nasel sem i nizsi cenu na megaobchod.cz asi o 100,- ale cybex se mam osvedceny.
Nekupoval jste někdo ten zlevněný výprodejový FSC P19-2 na cybexu? Uvažuju o tomto monitoru a nevím - má smysl ho koupit s 1 vadným pixelem? Vadí to hodně? Vyplatí se to za tu slevu nebo vzít raději nový se 100% zárukou na 0 vadných pixelů? Zajímalo by mě hlavně, jestli to tam jde si ho před koupí prohlédnout, kde ten vadný bod je (jestli jich není víc) a jak a kdy se to projevuje. Objednat si přes net LCD bez vyzkoušení je přeci blbost ne?! Nechci ten monitor na hry ani grafiku, ale občas si pouštím filmy. Dík a sorry za OT. :)
hasman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hasman »

Ona je otazka spis, jaka by byla cena ?
Axess
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Axess »

hasman píše:Ona je otazka spis, jaka by byla cena ?
Ten z výprodeje by byl o 2.300,- levnější než nový. Nový tedy stojí 13.001,- a výprodejový (1 vadný bod) 10.700,-. A teď babo raď, jestli to stojí za to?! :?
DeathFriend
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeathFriend »

Já koupil nový na Cybexu s jedním vadným bodem a nechal jsem si ho a uplně v pohodě,vubec mi to nevadí,možná ze začátku tě to bude znepokojovat ale pak naprostá pohoda,i u filmu apod.Jinak hry na P-19 jsou NAPROSTO v pohodě,hraju vše a především CSS na vysoké urovni jak už jsem psal a nestěžuju si,měl jsem předtím CRT a hned po koupi to byl otakové divné,přišlo mi to v nějakých pasážích mázlý(v tmavých,např v D2 v katech apod.)ale tak po týdnu tenhle pocit odešel a ted super.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“