25dBA se mi zdá docela dost ...dave_m píše:To je snad dobre, ze mam svuj nazor, ne? Muzes mi teda rict praktickou vec, kterou vyuzivas? Nemyslim 3d mark, sandru a ostatniBodyZ píše:Ale nema cenu s tebou debatovat, svuj nazor stejne uz mas
extratichý chladič na AMD Athlon XP 2200+
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Bazil_XXL
- Nováček

- chuma
- Začátečník

No kdybys mu stahl otacky tak to bude myslim fpohode. Precejenom 92 vetrak na 2000 asi slyset bude, ale oproti tem co se tady navrhovali predtim by mel chladit stejne pri mnohem nizsich otackach. Imho lepsi za tyhle prachy na socket A bez der nesezenes.
Sempron 2400@220*10MHz (1,75Vspeedfan, AC coppersilent 2 rev.2 @2200 ot/min, windtunel, 50 idle 57 burn-prime ), MSI KT880 Delta, A-data VITESTA DDR 500 2*512 (2,5 3 3 6 1,8V), ASUS A9550GE/TD 420/250 (3DMark03 3545b), Hitachi 160GB 7200ot/min 8MB PATA, SBLive! Value, Koss UR-20, MX310 na hadraku, Logitech Internet Pro, TT Swing 2*12 fan, Fortron FSP350-350GTF(PF) 350W
- dave_m
- Začátečník

-
no, ale co ty tu placas s tema decibelama?Bazil_XXL píše:25dBA se mi zdá docela dost ...dave_m píše: To je snad dobre, ze mam svuj nazor, ne? Muzes mi teda rict praktickou vec, kterou vyuzivas? Nemyslim 3d mark, sandru a ostatni
CPU i5-3570K 4.2GHz MB MSI Z77A-GD55 RAM Kingston Predator 4x4GB 2400MHz GK Saphire R9 280X Toxic SSD Kingston HyperX 3K 120GB PS Be Quiet! Straight Power BQT E9 480W CM CASE Define XL R2 CHLAZENI custom water cooling
- dave_m
- Začátečník

-
Zdarec,
tak jsem dostal upozorneni, ze jsem nenapsal, jak je na tom ten novej AC Cooper Silent Lite. Mel jsem puvodne 3d Cooler od Gigabyte (heatpipe, Al zebra, regulace otacek), ktere uz zacal docela delat bordel. Mel jsem ho asi pres 2,5 roku. Regulaci sem vubec nepouzival, jel porad na minimum. Ted s tim novym AC je klid jako v hrobe
. Slyset loziska neni vubec (keramika), jen z uplne blizkosti je slyset proudeni vzduchu. Ma medeny jadro a v klidu mam 29 stupnu (36 burn). Je poznat, ze to odstredivy chlazeni (nebo jak to nazyvaji u GB) nema na normalni velky lopatky. Proc kupovat 3x drazsi chladic, ktere jeste k tomu blbe chladi (38/47 stupnu)? Kvuli svetylkum a regulatoru? Ma rada zni: "Nekupovat drahy aktivni vetraky. Stejne zacnou delat bordel". Ted mi zacina vadit 12-tka ve zdroji. Neco s ni podniknu. 
tak jsem dostal upozorneni, ze jsem nenapsal, jak je na tom ten novej AC Cooper Silent Lite. Mel jsem puvodne 3d Cooler od Gigabyte (heatpipe, Al zebra, regulace otacek), ktere uz zacal docela delat bordel. Mel jsem ho asi pres 2,5 roku. Regulaci sem vubec nepouzival, jel porad na minimum. Ted s tim novym AC je klid jako v hrobe
CPU i5-3570K 4.2GHz MB MSI Z77A-GD55 RAM Kingston Predator 4x4GB 2400MHz GK Saphire R9 280X Toxic SSD Kingston HyperX 3K 120GB PS Be Quiet! Straight Power BQT E9 480W CM CASE Define XL R2 CHLAZENI custom water cooling