Win32k.sys - Multi-User Win32 Driver & Kernel jadro

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
hisham
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Win32k.sys - Multi-User Win32 Driver & Kernel jadro

Příspěvek od hisham »

Dobrej, chtel bych se zeptat, zda nekdo neresil podobny problem uvedeny nize ci nevi, jak by sel vyresit.
Pri uplnem reprocesu jednotky, tedy formatovani a nalinkovani HDD s ciste nainstalovanym operacnim systemem Windows XP Professional edition v normalnim rezimu po nalogovani do systemu nastane blue screen, ktery se tyce ovladace Win32 - Win32k.sys. Jde o Kernel, tudis nevim, jestli pri zavadeni Kernel jadra nahodou nenastanou potize, kdy si system potrebuje nacist informace na danem radku a sloupci pameti, ale nemuze ji precist, tedy spatne pameti. Na druhou stranu, nouzovy rezim jde bez problemu, to by ale nic neznamenalo. Co je zajima, ze kdyz nastavim konfiguraci power on z normalniho rezimu na rezim vyberoveho spusteni, kdy zakazi spousteni sluzeb, system bezi bez problemu. Samozrejme nejdou nainstalovat ruzne Catalyst, Audio Drivers atd ale system bezi.
-------------------------------------------------------------------------------------
Resil nekdo podobny problem?
BTW: zatim testuji RAM
Manji
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Manji »

Skus stiahnuť nove drivery k doske . Mohlo nastať chyba strankovania pamäte . Driver na North chipset je nejaký pošahaný a zle stránkuje pamäť . V nudzovom režime sa toto nezavádza všetko ide vzakladnom režime preto to môže robiť driver . Ak by sa to nevyriešilo tak Upgrade Bios-u ale to len v najnutnejšom prípade.
hisham
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hisham »

Jasny, tentokrat jsem jeste zjistil, ze vse jde i v normalnim rezimu, pokavad se zakaze spousteni sluzeb. Ono jde take o to, ze toto se mi stalo porve, pricemz jsem nikdy s timhle problemy nemel a system bezel v poradku po naformatovani HDD a nove instalaci, ale ted to spadne hned po nainstalovani noveho OS po prnim nalogovani, kdyz dam heslo, to jakoby zamrzne a pak to hodi KERNEL hlasku
Manji
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Manji »

Prebehni pamäte memtestom . Nepridaval si tam nejaké zariadenia a nebude potom slaby (vadný zdroj)?
hisham
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hisham »

Ale ne vubec, pameti jsou v pohode a zdroj taky. Je to bud disk nebo sata radic na desce. Musim sehnat disk a zkusit tam dat system a uvidim. Je to jedno z toho, uz jsem na to prisel, je to hlaska KERNEL_INPAGE_ERROR a chyba 0x0000007B. Zatim
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“