Asus m6a - máte? jaký je?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
joXerus
Začátečník
Začátečník

Asus m6a - máte? jaký je?

Příspěvek od joXerus »

máte ho někdo? Rozhoduju se mezi ním a jedním HP 6110

m6a--------------------------6110

pm730-----------------------pm740
2x256 DDR2----------------2x256
60/5400---------------------60/4200
15,4" ------------------------15"
taška,myš,čtečka karet ----bt
oboje wifi, palba, igma900

27176-----------------------24479

ceny bez dph - co mám vzít? nebo něco jinýho??

cena toho asusu je max.

dik
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Alkarion
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alkarion »

Vem toho asuse, je daleko lepší šasi ze slitiny, rychlejší disk, ramky rychlejší...
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

to já vím ale uvažju jestli se vyplati ten rozdíl 3500 nebo co

ale asi jo - ale je to ulet dat 32300 a mít tam igma900 :sad:
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Alkarion
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alkarion »

joXerus píše:to já vím ale uvažju jestli se vyplati ten rozdíl 3500 nebo co

ale asi jo - ale je to ulet dat 32300 a mít tam igma900 :sad:
Tu IGMU900najdeš i v drazších typech... prostě zase budeš mít jiný věci, které maji zas drazší NB. To všechno nej najdeš jen u těch nejdrazších.
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

je fajn že to má 5400rpm, snad si zvyknu na wide, ddr2 se hoděj a čtečka taky neni marná... ale ta gk me mrzí - snad si na tom zahraju wow a budu spokojenej
Alkarion
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alkarion »

Takže pokud ti dej o výkon tak možná tě zaujme toto
http://alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=5 ... d=18842920
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Alkarion píše:Takže pokud ti dej o výkon tak možná tě zaujme toto
http://alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=5 ... d=18842920
Jo to je velice zajimavy notebook, imho si WoW zahrajes i na notebooku s GMA900 bez zadnych vetsich problemu...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

jo vypadá zajímavě ale já už si obědnal toho asusa tak jsem celkem zvedavej jestli budu muset být sprostej nebo ne :-D

wow na to doufam pujde - kdesi kdosi psal že to hraje na celerovi 800 s gf2 - tak bz to jit mohlo :P
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

fajn takže není k sehnání :evil:

co jiného bych měl zvolit?? dík
SneakerXZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od SneakerXZ »

Tak co si myslíte otom novým Asusu M6A-B014 plánuju do něj jít?

http://asus.as/inshop/scripts/group.asp ... &level=783
Intel Core 2 Duo E8400, Asus GTX 260, Asus P5Q DELUXE, 8 GB
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

SneakerXZ píše:Tak co si myslíte otom novým Asusu M6A-B014 plánuju do něj jít?

je to skoro stejny typ jako predesly akorat s mensimi zmenami , v zasade se neda nic jineho nez opet rict , ze se jedna o velmi dobre zpracovany notebook , mel by si k nemu nejaky konkretni dotaz?pozitri mi projde rukama :wink:
SneakerXZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od SneakerXZ »

sh píše:
SneakerXZ píše:Tak co si myslíte otom novým Asusu M6A-B014 plánuju do něj jít?

je to skoro stejny typ jako predesly akorat s mensimi zmenami , v zasade se neda nic jineho nez opet rict , ze se jedna o velmi dobre zpracovany notebook , mel by si k nemu nejaky konkretni dotaz?pozitri mi projde rukama :wink:
No jen dva dotazy. Jak je to s váhou? všude píší jinou? a dále to už je všeobecný dotaz někde jsem četl, že bude od nového roku u nás v čr oficiální servis Asus co je na tom pravdy?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

SneakerXZ píše:No jen dva dotazy. Jak je to s váhou? všude píší jinou? a dále to už je všeobecný dotaz někde jsem četl, že bude od nového roku u nás v čr oficiální servis Asus co je na tom pravdy?
vaha je presne 2,6kg , co se tyce servisu jak si to myslel oficialni servis ASUS?asus ma smlouvu se SILem a vsechny ntb teto znacky se reklamuji tam , neni duvod zde delat servisni stredisko , kdyz tu vlastne uz je :)
SneakerXZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od SneakerXZ »

sh píše:
SneakerXZ píše:No jen dva dotazy. Jak je to s váhou? všude píší jinou? a dále to už je všeobecný dotaz někde jsem četl, že bude od nového roku u nás v čr oficiální servis Asus co je na tom pravdy?
vaha je presne 2,6kg , co se tyce servisu jak si to myslel oficialni servis ASUS?asus ma smlouvu se SILem a vsechny ntb teto znacky se reklamuji tam , neni duvod zde delat servisni stredisko , kdyz tu vlastne uz je :)
Někde jsem četl, že právě Asus bude dělat svoje středisko. To je jedno. Poslední dotaz, který při mém studování jsem zcela nepobral a to je problematika vadných pixelů? jaké jsou šance, že zrovna budu mít nějaký ten vadný pixilek? jinak tá záruka Asuse na vadné světle pixely se vztahuje na tento nb? pokud ano tak když najdu tak budu reklamovat v SIL?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

SneakerXZ píše:Někde jsem četl, že právě Asus bude dělat svoje středisko. To je jedno. Poslední dotaz, který při mém studování jsem zcela nepobral a to je problematika vadných pixelů? jaké jsou šance, že zrovna budu mít nějaký ten vadný pixilek? jinak tá záruka Asuse na vadné světle pixely se vztahuje na tento nb? pokud ano tak když najdu tak budu reklamovat v SIL?
ASUS zde naplanuje delat stredisko , pokud by chtel tak by bylo v ostrave vedle ATC , ale proc kdyz tu maji SIL coz je vlastne to stredisko , problematika vadnych pixelu tam je to slozitejsi , ale vadny pixel na ntb u ASUSu to vidim hoodne malou pravdepodobnost , v praci jich prodavame dost kousku mesicne a jeste nikdo s bad pixelem neprisel , takze toho se fakt neboj , jinak tento model , respektive LCD prochazi kontrolou pri vystupu kvuli bodum , takze se neboj.

Jinak samo reklamace primo v SILu pokud jde o LCD
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Hele na co to chceš? Jelikož 15,4" opravdu na přenášení moc není... :wink:
SneakerXZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od SneakerXZ »

Wiruss píše:Hele na co to chceš? Jelikož 15,4" opravdu na přenášení moc není... :wink:
Proč mysliš, že neni moc na přenášení?
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

SneakerXZ píše:
Wiruss píše:Hele na co to chceš? Jelikož 15,4" opravdu na přenášení moc není... :wink:
Proč mysliš, že neni moc na přenášení?
Jelikož je to těžké a neskladné jít s tím někam pěšky je opruz (auto je to nco jiného), prostě na přenášení je i 15" a nějaké 2.8kg celkem hodně, zvláště pokud to nosíš na rameni, možná budeš proti, ale když si zkusíš nosit i jen 14" poznáš ten rozdíl... :wink:
SneakerXZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od SneakerXZ »

Tahám do školy plnej bágl učebnic a ten má víc než 2.6kg tohodle se jako nebojim. Jsem mladej zadá mám dobrý takže tohle neni problém :)
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N@$ty »

Wiruss píše:
SneakerXZ píše: Proč mysliš, že neni moc na přenášení?
Jelikož je to těžké a neskladné jít s tím někam pěšky je opruz (auto je to nco jiného), prostě na přenášení je i 15" a nějaké 2.8kg celkem hodně, zvláště pokud to nosíš na rameni, možná budeš proti, ale když si zkusíš nosit i jen 14" poznáš ten rozdíl... :wink:
To je sice pravda 2,6kg je 2,6kg, ale sehnat za rozumnou cenu s podobnym vybavenij 14" nb je docela problem. Jinak 15,4" displeye jsou naprosto ultimatni to rozliseni je dost dobry :), i kdyz mam ted na stole 1280x1024, ale tech 1280x800 je hodne dobry.

Jinak k ty grafice, nekde sem cetl, ze typek na to zkousel i dooma3 a rozjel ho. Sice na nejmensi detaily, ale na intergrovanou grafiku je to dost good. Prej je docela vykona, akorat jediny - je ze hardwarove nepodroruje DX9.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“