PROJEKT: Cetanu (nake ty nove fotky :) )

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

tlacitka - dobry napad, urcite to v realu vypada jeste lepe, jen bych mel obavu, aby se to casem neosoupalo. Ale oni se zas tak moc nepouzivaji

nesedi mi plexi - mrizka :?

U BT je problem - je tam hodne mista, clovek muze improvizovat, ale zas to vypada trosku prazdne, resim obdobny problem,...
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

ja si nemuzu pomoct ale prave ze mista mam malo ! :)) v horni casti kejsu je to ok ale spodek je fakt silenost. nevim jak bych se vtesnal do miditoweru..

jinak tlacitka se neosoupaj, barva by mela drzet a na bocich je to jenom obrousene plexi..
s tou mrizkou nevim.. v realu to vypada fakt kool ale mam tu este dve ruzny kovovy tak zkusim.. zejtra opravim to podsviceni loga a snad nake dalsi fotos
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

na poslednych fotkach sa mi to dost paci. Nieje to taky ten hladky leskly mod o akych pise stooby, ale presny opak. celkovy dojem je super. uvidime co bude po stranach.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no az tet sem si vsim ze to je big :lol:
mas vsechny detaily precizne udelaný ale jako celak na me ten predek pusobí hodne nesladene :oops: zdá sem me to moc namixovaný :(
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

Xan píše:no az tet sem si vsim ze to je big :lol:
mas vsechny detaily precizne udelaný ale jako celak na me ten predek pusobí hodne nesladene :oops: zdá sem me to moc namixovaný :(
to bude fakt asi to mrizkou :( :sad: uz i deda mi rikal ze ta mrizka je nic moc kdyz sem mu to ukazoval.. zkusim ty kovovy no..
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

podle mě ani nejde o mriskua le spis o to ze tam je proste moc vsech moznejch výstupku a dohromady k cobe nesedej ja bych to celi zakitovakl do jedný roviny přepínace dal jenam no zkusim to namalovat mmt
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

tak pak nahod ten nakres, sem zvedav..

ja prilozim dalsi fotky, konecne sem zprovoznil logo, z neznameho duvodu mi nejel proud pres rozdvojku z katody :?

Obrázek

Obrázek
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no tak tady
Obrázek

je to příserně namalovaný já vim ale neměl sem moc čas pro pochpení jak to myslim to snad stací
vym ze se ti to uz asi nebude chtět celí přeďelavat ale ja bych to udelal nejak takhle
jeste bych tam dal dve 120ky aby to nebylo tak prázdný
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

peknej navrh ale bohuzel te asi zklamu. On by nebyl problem to udelat ale pro tenhle kejs je to asi nerealizovatelny :( mam 2 cdromky kery bych rad mel od sebe aspon o jednu 5.25 pozici, predni maska je zaoblena do takove vlny coz by znamenalo cely to vyriznout a totalne vsechno predelat coz se mi v tuto chvili nechce pze sem po dlouhy dobe aspon ten predek dodelal.

Ono ja sem to hlavne zamyslel jako vylepseni ty predni masky nez jeji predelani. tlacitka sem predelal, zakryl stary diody a snazil se zbavit 3.5 pozic..
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

no takhle ta mrizka nevypada tak zle, kdyz to prosvita... z ktery strany mas strikly to plexi s logem a z ktery strany ten gravir ? Zepredu ??
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

=WiSh= píše:no takhle ta mrizka nevypada tak zle, kdyz to prosvita... z ktery strany mas strikly to plexi s logem a z ktery strany ten gravir ? Zepredu ??
gravir zadnej neni, to zatim neumim :) a to logo je vepredu preci
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

to logo vypadá fakt dost dobře :)
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saboo »

moc pekna prace skoro jako profi, ale nemuzu si pomoct, ale pripomina mi to traktor.
Na střední jsem udělal 4 CESEMODY za zapas ( ne za sezonu za zapas )
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

saboo píše:moc pekna prace skoro jako profi, ale nemuzu si pomoct, ale pripomina mi to traktor.
hehe traktor me rozesmal :-D (ze by na me ta hnojarna mela nakej skrytej vliv ? :-D :-D )

no kazdopane se tedka nak nic nedeje s projektem, jenom se se*u s kabelema pro ruzny diody a vetrone na vymeniku a dost mi prudi pajka.

Jinak pridam mensi blbost kerou uz nakou dobu resim (resil sem to na OC foru, par napadu to dostalo ale patri to k modu tak to sem pridam)

>
"na chate sem nasel celkem zajimavej teplomer fungujici na zaklade rozpinavosti kovu.. ma to prumer par centaku a docela rad bych to umistil do kejsu..

Obrázek

Full size : http://img429.imageshack.us/img429/3816/foto0822jw.jpg

Obrázek

Dost sem na tyhle kokotine maly delal ale nejvetsi problem je s udelanim stupnice. Mam papirovou sablonu kterou na to nasadim, zakapnu lepidlem s tim ze mam prehnuty strany takze je to do vysky asi 3 mm ale proste sem nebyl schopnej tou zelenou UV barvickou nakreslit stupnici..
st.slama
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od st.slama »

NazQul tu bocnicu z toho Uplechu si len tak odpilil.
A drzi na tych 2 srobkoch?
Sweet_Acid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sweet_Acid »

vypadá to celkem zajímavě, jsem zvědavej, jak to bude vypadat celé hotové :up:
PC:CPU : AMD Athlon 64 3000+ @2,44 GHz, RAM : 1 GB, HDD : 160GB, GPU : NVIDIA GeForce 6600GT PCI-e, MB : ASUS K8N4-E, DVD Rom : NEC (MAD DOG)
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
Odpovědět

Zpět na „Projekty“