Přechod na PCI-E - levné řešení.

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
PéCé
Nováček
Nováček

Přechod na PCI-E - levné řešení.

Příspěvek od PéCé »

Vzhledem k tomu že není jasné jaké grafiky přesně se ještě objeví do AGP slotu potřebuji poradit LEVNÉ řešení pro přechod na PCI-E patici. Jediný konkrétní požadavek je aby procesor nebyl pomalejší (znatelně) jako můj stávající P-4 3GHz NW, spíše rychlejší ale stačí jenom trošku. Mělo by to prostě utáhnout GF7600 a jiné mainstreamové karty aspoň do té doby než našetřím na nový lepší počítač (Či spíše CPU, MB a DDR) a nebylo mi líto se tohoto přechodného řešení (rozuměj CPU a MB) zbavit .

Zbytek dílů je tady:

Case-Thermaltake Soprano
2x 256 MB RAM
1x 512MB Kingstone
LG4167 DVD-RW
80GB HDD (myslím že to je seagate)

zdroj chci koupit nový, pokud možno aby v budoucnu utáhl silnější dualcore procesor, zvažuji enermax liberty otázka je jestli 400W či už rovnou 500W (600W by již asi bylo dost i na budoucí procesory).

Je mi jedno zda to bude Intel či AMD, určitě by měl být 64bit a přes 3GHz nebo na 3GHz, stačí singlecore, přece jenom dual 2.66 by mne asi neuspokojil a drahé procesory z toho důvodu že končí u obou výrobců stávající platformy kupovat nechci, počkám si buď na conroe či AM-2. Prostě ať tam využiju to co mám a jde tam dát PCI-E karta. Dík
PéCé
Nováček
Nováček

Příspěvek od PéCé »

Poraďte prosím
Adisis
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Adisis »

mam ten samy problem :-D
georgeous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgeous »

no vono by to asi chtělo vědět jak "levný" přechod si představuješ? pro někoho je levný 10k a pro někoho 20k takže asi tak, podle mě si stanov cenu co jsi ochoten dát a podle toho ti někdo poradí s výběrem komponent
PéCé
Nováček
Nováček

Příspěvek od PéCé »

Inu - levný. Pod 10 000. Aby to nebylo o moc pomalejší než northwood na třech giga,64bit. Potřebuji to jenom na dobu než se našetřím na conroe nebo AM 2 a nebylo mi to pak líto vyhodit/věnovat/prodat. Spíš věnovat máti na kancelářinu. Taktování, rozšířování, nic takového se konat nebude. 3GHz mi stačily, když to bude 3200 budu spokojený. Potřebuji MB, CPU, zdroj, asi i chladič,tot vše, grafiku koupím za dva měsíce.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

nejlevnejsi prechod je na s939, desku i s integrovanou grafikou koupis na cc.cz (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33980) a k tomu cpu 3000+ a dostanes se na 5500Kc+grafika eventualne.
georgeous
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgeous »

no a k tomu co napsal OBR přihodiš třeba 6600Gt tak si raz dva po levnym přechodu
PéCé
Nováček
Nováček

Příspěvek od PéCé »

Ne ne kartu určitě 7600, ale až dva měsíce potom, zatím budu hrát na té intefgrované.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“